Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέος διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την Honor

AsfaleiaAutokinitou.gr
Νέος διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την Honor

Το AsfaleiaAutokinitou.gr, το κορυφαίο συμβουλευτικό site σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων, ανακοινώνει τη συνεργασία του με μία από τις κορυφαίες μάρκες smartphone, την Honor, κάνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα αναδείξει τρεις υπερτυχερούς.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook Ασφάλεια Αυτοκινήτου, προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία σε τρείς τυχερούς να κερδίσουν δύο κινητά τηλέφωνα Honor 9 Lite, καθώς και ένα band της Honor.
To Honor 9 Lite ξεχωρίζει για την αισθητική και το λειτουργικό του σύστημα, που το ανακηρύσσουν πρωτοπόρο στην κατηγορία του. Η προηγμένη τετραπλή κάμερα, η μπροστινή κάμερα με 13MP + 2MP και η Honor FullView οθόνη, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Honor 9 Lite που το καθιστούν ασυναγώνιστο. Όσον αφορά το band της Honor, η αντοχή του στο νερό σε βάθος έως 50 μέτρα, η συνεχής παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας του από 7 έως 30 ημέρες με μία μόνο φόρτιση και η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και ειδοποιήσεων, θα σας κάνουν να το λατρέψετε και να το εντάξετε σαν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά σας.
Αν θες να είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς, που θα κερδίσουν τα μοναδικά προϊόντα της Honor, μην χάνεις άλλο χρόνο, πάρε μέρος στον διαγωνισμό στο: