Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ξεκινά σήμερα η Έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση EKO 2018" στο ελληνικό με λαμπερές πρεμιέρες

Ξεκινά σήμερα η Έκθεση αυτοκινήτου "Αυτοκίνηση EKO 2018" στο ελληνικό

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Κυκλοφόρησαν στους δρόμους 79.179 καινούργια ασφαλή αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμισμένο οικολογικό προφίλ. Οι προβλέψεις για τη φετινή 
χρονιά είναι θετικές και οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.


Ανάμεσα στις προωθητικές ενέργειες που αποσκοπούν στην πληρέστερη ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών, είναι και η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρωην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και γιά τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ενημερώνονται γιά τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά κύρια γιά τους υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», έχει δηλώσει συμμετοχή, έως και σήμερα, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό. Φέτος, θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των TEST DRIVES ενώ παράλληλα θα προστεθούν 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

Η EKO, στο πλαίσιο της Έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», θα συμμετέχει για πρώτη φορά με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα παρουσιάζοντας όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και λιπαντικών της. Η ΕΚΟ μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια το οποίο αριθμεί πάνω από 900 πρατήρια, θα είναι μέγας χορηγός ονόματος της έκθεσης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Η ΕΚΟ με όραμα να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαιοειδών, δίνοντας έμφαση στην παραγωγή και διάθεση στην αγορά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών που ικανοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις του καταναλωτή-πελάτη, σας καλεί να επισκεφθείτε τα περίπτερά της για να ανακαλύψετε τα προϊόντα που θα απογειώσουν τον κινητήρα σας!

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ.

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον - Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ EKO 2018» προσδίδουν την αίγλη που αρμόζει σε μία μεγάλη Έκθεση.


Η έναρξη της έκθεσης "Αυτοκίνηση"
Η έκθεση "Αυτοκίνηση" ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο "Σαλόνι Αυτοκινήτου". Το "Σαλόνι Αυτοκινήτου". πραγματοποιείται κάθε χρόνο και φιλοξενείται στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου από το 1983 έως το 1986 και κατόπιν στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ για 10 χρόνια έως το 1996. Ο κ. Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της έκθεσης διοργανώνει την έκθεση με απόλυτη ευθύνη και ευρεία αποδοχή τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το κοινό.

Το 1996 ο τίτλος της έκθεσης αλλάζει από "Σαλόνι Αυτοκινήτου" σε "Αυτοκίνηση" και πραγματοποιείται πλέον κάθε 2 χρόνια τα ζυγά έτη, καθώς ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών πραγματοποιεί τα μονά χρόνια την "Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου".

Η έκθεση "Αυτοκίνηση" γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται. Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι εμπιστεύονται σταθερά την έκθεση για την προβολή τους και το κοινό ανταποδίδει τα μέγιστα με την ανταπόκριση του, καθώς οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν τον υψηλότερο δείκτη επισκεψιμότητας από όλες τις εκθέσεις στην ελληνική επικράτεια.


Μια νέα σελίδα στην έκθεση "Αυτοκίνηση"
Το 2014 οι πωλήσεις του αυτοκινήτου σημειώνουν άνοδο της τάξεως του 22%. Η έκθεση "Αυτοκίνηση 2014" έρχεται με νέα ταυτότητα εν μέσω ενός κλίματος αισιοδοξίας στην αγορά. Η έκθεση πλέον διοργανώνεται από κοινού με την εταιρεία "Be Best" Ε.Χαραλάμπους - Γ. Χρυσοσπάθης & Σια Ο.Ε., καταξιωμένη στον χώρο των εκθέσεων και της προώθησης πωλήσεων. Στην έκθεση κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων απευθείας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Επιπλέον, πραγματοποιείται ένα νέο άνοιγμα στον κλάδο της συντήρησης και φροντίδας του αυτοκινήτου και των αξεσουάρ, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο την πιο ολοκληρωμένη έκθεση στον κλάδο του αυτοκινήτου, που θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Η αγορά ανταποκρίνεται θετικά και είναι γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια στην έκθεση συμμετέχει η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. Μετά από την καθολική αναγνώριση της έκθεσης "Αυτοκίνηση 2014", η έκθεση "Αυτοκίνηση FISIKON 2015", έρχεται να εδραιώσει και να αναβαθμίσει τον εκθεσιακό αυτό θεσμό. Η ανταπόκριση του κοινού ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με 68.000 επισκέπτες να τιμούν την έκθεση με την παρουσία τους, πραγματοποιώντας πάνω από 6.500 test drives.

Η έκθεση "Αυτοκίνηση FISIKON 2016"
Η έκθεση "Αυτοκίνηση FISIKON 2016" αποτέλεσε έναν ακόμα σταθμό στην ιστορία της έκθεσης, καθώς οι μέχρι τότε διοργανώτριες εταιρίες ένωσαν τις δυνάμεις με την εταιρία Expa - Εκθέσεις Συνέδρια, έχοντας ως βασικό γνώμονα τη μεγαλύτερη επιτυχία της έκθεσης σε όλους τους τομείς. Πράγματι, η "Αυτοκίνηση FISIKON 2016", η οποία έλαβε χώρα από τις 22 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποίησε ρεκόρ επισκεπτών με περισσότερους από 77.000 φίλους των 4 τροχών να γεμίζουν τους χώρους του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Ο αριθμός αυτός απέδειξε πως οι συνέπειες από την οικονομική κρίση και οι δυσκολίες, δεν στάθηκαν ικανές να μειώσουν την προσέλευση των επισκεπτών στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση FISIKON 2016” και δεν την εμπόδισαν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά.


Αυτοκίνηση FISIKON 2017
Παρά την οικονομική κρίση, το αυτοκίνητο και η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, νέα μοντέλα αυτοκινήτων κυκλοφορούν στην αγορά και ο κόσμος ζητά την ενημέρωση και την πληροφόρηση. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τρεις καταξιωμένες εκθεσιακές εταιρείες με έμπειρα στελέχη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συνδιοργάνωση της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου για το 2017, ώστε να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων και φυσικά στις προσδοκίες των χιλιάδων επισκεπτών.

Στον απόηχο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 - 25 Νοεμβρίου 2017) τα νέα μοντέλα της αγοράς πραγματοποίησαν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση "Αυτοκίνηση FISIKON 2017", με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά σε μια μεγάλη έκθεση που του δίνει την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα από τις κορυφαίες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου, ακόμα και να κάνει δωρεάν Test Drive στα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν και οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 82.000.


Αυτοκίνηση EKO 2018
Η "Αυτοκίνηση EKO 2018", η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 - 18 Νοεμβρίου 2018. Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης καθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής οικονομίας το 2018 είναι η ισχυρή ανοδική τάση που καταγράφεται στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων. Το πρώτο τρίμηνο του 2018, ο όγκος των πωλήσεων των αυτοκινήτων που πήραν πινακίδες κυκλοφορίας για πρώτη φορά, αυξήθηκε κατά 27% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Την "Αυτοκίνηση 2018" αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό και οι επισκέπτες στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 82.000. Σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά σε μια γιορτή για τους φίλους που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο!


Πληροφορίες για Επισκέπτες
Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων προσγειώνονται στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Σε ένα 9ήμερο κορυφαίων επιδόσεων συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς και ο πληρέστερος κατάλογος αξεσουάρ και ανταλλακτικών.


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου – Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο
Εύκολη Πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος : 6 €
Μειωμένο Εισιτήριο : 3€
(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών. Για τα εκπτωτικά εισιτήρια, απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας ανεργίας/πολύτεκνων/ΑμεΑ και ταυτότητας)
Παιδιά κάτω των 12 ετών : Δωρεάν


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Με λεωφορείο
Α2 Ακαδημία / Βούλα (μέσω Αμφιθέας) - (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)
A1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)
140 Πολύγωνο / Γλυφάδα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)

Με τραμ
Πράσινη γραμμή (Νο 5) Σύνταγμα-Βούλα.
Μπλε γραμμή (Νο3) ΣΕΦ-Βούλα.
Σύνδεση με Mετρό στον σταθμό Σύνταγμα & στον σταθμό Νέος Κόσμος.
Σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο στον σταθμό Π. Φάληρο.

Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά και περνάτε από την πεζογέφυρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Με αυτοκίνητο
Από Αττική Οδό:
Βγαίνετε από την Αττική Οδό στην Έξοδο 8 (E.O. Αθηνών-Λαμίας) και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.


Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ή Αθηνών-Κορίνθου:
Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.


Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης:
Με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Αλίμου, στο τέλος της οποίας υπάρχει γέφυρα. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα, με αριστερή στροφή προς Ελληνικό/Γλυφάδα, στην παραλιακή οδό (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Σε 1,5 χλμ. περίπου, αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα στρίβετε αριστερά στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ  AFTERMARKET  ΠΡΟΪΟΝΤΑ:


Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια (ΕΚΟ)


Όραμά μας στην Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά πετρελαιοειδών, δίνοντας έμφαση, στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στο περιβάλλον και την κοινωνική ευαισθησία.
Η αποστολή μας συνοψίζεται στο:
Να αποτελούμε την εταιρεία πρότυπο για όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας, πελάτες, συνεργάτες, εργαζόμενους, κοινωνικό σύνολο.
Να προσφέρουμε προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες με ευθύνη και συνέπεια, από το διυλιστήριο και τις εγκαταστάσεις μέχρι τον τελικό καταναλωτή.
Να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες των πελατών μας μέσω της ανάπτυξης και παροχής διαφοροποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών.
Να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, προσφέροντάς τους ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης και να τους επιβραβεύουμε για τη θετική συνεισφορά τους.
Να εργαζόμαστε αποτελεσματικά με τους συνεργάτες μας σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού.
Να εξασφαλίζουμε την αποδοτική λειτουργία μας μέσα από σύγχρονες, ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον υποδομές .


Ι. Αθανασιάδης Α.Ε.


Η εταιρεία Ι.Αθανασιάδης ΑΕ είναι ο επίσημος διανομέας της αμερικάνικης εταιρείας Meguiar’s στην Ελλάδα με κορυφαία προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου. Διοργανώνουμε περιοδικά επαγγελματικά σεμινάρια για detailers, φανοβαφεία και πλυντήρια, καθώς και εκπαιδευτικά clinics για τους ιδιώτες.
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις μας στα 2 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ. περιλαμβάνουν καταστήματα λιανικής, αίθουσες σεμιναρίων, χώρους τεχνικής εκπαίδευσης, τμήματα σέρβις, αποθήκες και γραφεία.
Η εταιρεία είναι επίσης εδώ και 40 χρόνια επίσημος διανομέας 3Μ σε προϊόντα επιδιόρθωσης αυτοκινήτου, ΜΑΠ, βιομηχανικά και επαγγελματικά προϊόντα, καθώς και επίσημος αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WAGNER σε μηχανήματα βαφής και συστήματα ψεκασμού.


Divitec A.E.


Η εταιρία DIVITEC AE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και σε ορισμένες Βαλκανικές χώρες, γνωστά brands στον χώρο της εικόνας, του ήχου και της πληροφορικής. Ακολουθώντας την τάση της εποχής για έξυπνη και οικολογική μετακίνηση, έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της Ιταλικής εταιρίας Nilox, με hoverboards, ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, καθώς και action cameras. Στο χώρο του αυτοκινήτου, δραστηριοποιείται στην πώληση καμερών αυτοκινήτου της καινοτόμου YI Technology και φορητών DVD Players της Lenco.


www.parkaround.gr

To ParkAround είναι online υπηρεσία (www.parkaround.gr) και mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει θέση parking. H εντελώς Δωρεάν Κράτηση γίνεται σε 1’, με αποκλειστική τιμή μέχρι και 80% χαμηλότερα. Συνεργάζεται με 180+ χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Το ParkAround αγαπάει τα ταξίδια και τις μετακινήσεις στην πόλη, παρέχοντας λύσεις στον οδηγό για εύκολη και οικονομική στάθμευση χωρίς άγχος. Εσύ πού πας; Κλείσε parking. Πήγαινε με ParkAround!


Dent Car Hail


Η εταιρεία μας πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την νέα μέθοδο pdr ( paintless dent removal ) για την αποκατάσταση ζημιών από χαλαζόπτωση και μικρών ή μεγάλων βαθουλωμάτων. Για την επισκευή χωρίς βαφή χρησιμοποιούμε 3 σύγχρονες μεθόδους pdr με στόχο την πλήρη επαναφορά της λαμαρίνας σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου διατηρώντας την εμπορική αξία του οχήματος σας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου μας καθιστά υπεύθυνους στην φανοποιεία, στη βαφή και στο γυάλισμα του οχήματος σας.


Skama Ε. Σκαζίκης – Λ. Μαραγκός Α.Ε.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1957 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με δύο κεντρικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτει δέκα περιφερειακά καταστήματα, 12 σημεία πώλησης και ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, εισάγει και διακινεί ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων από αξιόπιστους ,κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.
Μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση, που συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της.


Connolly Leather


Τα πάντα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Δερμάτινες επενδύσεις αυτοκινήτων, σκαφών και αεροσκαφών.
Δερμάτινες επενδύσεις τιμονιών.
Βιολογικοί καθαρισμοί.
Μεμβράνες αυτοκινήτων.
EuropeGAS Hellas


Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG.Είμαστε παρόντες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991 και εξάγουμε τα προιόντα μας σε 44 χώρες του κόσμου.
H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό,στην,παραγωγή,στην χονδρική πώληση,στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες,στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.
Restagraf


Η Restagraf, εξειδικευμένη σε fastener για επισκευές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας παρέχει λύσεις στους επαγγελματίες εδώ και πενήντα χρόνια προσφέροντας γνήσια κλιπ αυτοκινήτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, καθώς και ειδικά συστήματα συναρμολόγησης για αμαξώματα.
Φέτος παρουσιάζει πανευρωπαϊκά τα kit επισκευής με όλα τα πρωτότυπα εξαρτήματα που απατούνται για την επισκευή ή την αντικατάσταση σε πόρτες – καπό – προφυλακτήρες – φτερά συλλεγμένα σε μία συσκευασία. Μια ολοκληρωμένη λύση στην επιλογή των υλικών - μικροεξαρτήματων για την επισκευή του αμαξώματος.
Κων/νος Χ. Καλογρίτσας & Σια Ε.Ε.


H CarGroup Kalogritsas δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου όντας ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια εξοπλισμένα one stop shop της Αττικής. Είναι δίπλα σε κάθε σας ανάγκη. Διατηρεί ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα της υγραεριοκίνησης, των ελαστικών και της παροχής service. Επίσης, παρέχει υπηρεσίες φανοποϊας, διαγνωστικού κέντρου και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Μπαρμπέρη Κ. & Σ. ΕΠΕ


Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εισάγει αποκλειστικά τα προϊόντα των πιο κάτω κατασκευαστών που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την εγγύηση και την πρωτοπορία τους:
FLEX Γερμανίας: ηλεκτρικά εργαλεία υψηλής ποιότητας
KOCH-CHEMIE Γερμανίας: χημικά περιποίησης αυτοκινήτων και σκαφών
NORTON Γαλλίας: λειαντικά για φανοποιεία και βιομηχανία
SCANGRIP Δανίας: εξειδικευμένους φακούς LED
LOTTO WORKS Ιταλίας: παπούτσια ασφαλείας


Cat® lights Greece


Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου.
Επισκεφθείτε την σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.


Γ. Καραμιχάλης και Σια Ε.Ε. – Quantum Λιπαντικά


Λιπαντικά υψηλής ποιότητας από πρωτογενή ορυκτέλαια εξελιγμένης τεχνολογίας για υψηλή απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος. Τα λιπαντικά μας παράγονται και συσκευάζονται στην Ολλανδία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO-9001:2008, ISO-14001:2004 και OHSAS-18001:2007.


Benzer Hellas


Η εταιρεία BENZER HELLAS ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 με ανθρώπινο δυναμικό που προερχόταν από το χώρο με 20ετή εμπειρία και ανέπτυξε δραστηριότητες όπως την εμπορία-εξοπλισμό συνεργείων , εισαγωγές από οίκους του εξωτερικού και αποκλειστικής αντιπροσώπευσης σε Ελλάδα και Βαλκάνια της εταιρείας WEBER Gmbh Γερμανίας με ειδίκευση σε όλες τις κατηγορίες ανυψωτικών δικόλωνων, ψαλιδωτών, τετρακόλωνων καθώς και σε μηχανήματα βουλκανισμού.
Με μια σειρά συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αναλωσίμων και των μηχανημάτων κατάφερε να καθιερωθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.
Ανάμεσα στις δραστηριότητες της εταιρείας, και κρίνοντας από τις ανάγκες της εποχής που διανύουμε αναπτύξαμε επίσης την αγορά – πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων συνεργείου με ιδιαίτερη έμφαση στον αξιόπιστο και τεχνικά ελεγμένο εξοπλισμό πανελληνίως με υπευθυνότητα, εγγύηση (after sales service), εχεμύθεια.


Comline Hellas Α.Ε.


Η βρετανική εταιρεία Comline αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Καλύπτει πληθώρα προϊόντικών κατηγοριών όπως Φίλτρα, Φρένα, Διεύθυνση & Ανάρτηση, Μετάδοση, Υαλοκαθαριστήρες, Λιπαντικά και Μπαταρίες.
Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα μέσω των συνεργατών της, προσφέροντας ταχεία εξυπηρέτηση και μέγιστη διαθεσιμότητα. Η Comline αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του aftermarket με συνεχείς διακρίσεις και βραβεύσεις που σηματοδοτούν την διαρκή επιτυχία της.

www.car4kids.gr


To www.cars4kids.gr είναι ένα site με παιδικά ηλεκτρικά οχήματα για παιδία ηλικίας από 1-12 ετών όπου θα βρείτε τα μεγαλύτερα και καλύτερα Brand names της παγκόσμιας αγοράς όπως: Audi, Bentley, BMW, FORD, Lamborghini, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Volvo, Stiga, Hudora και άλλα πολλά,ΟΛΑ με γνήσια σήματα και πιστοποιητικά γνησιότητας.
I. Nτε Σιγούρα & Σια E.E.


Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον χώρο των ανταλλακτικών και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ αυτοκινήτων.
Είμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς του ολλανδικού οίκου ‘’VDL Hapro’’ (μονάδα παραγωγής Mini Cooper Countryman) με αντικείμενο μπαγκαζιέρες οροφής και αξεσουάρ αυτών με υψηλά στάνταρντ ποιότητας κατασκευής.
Αποκλειστικοί εισαγωγείς του γερμανικού οίκου ‘’Wagner classic oil’’ που εξειδικεύεται στην παραγωγή λαδιών και προϊόντων λίπανσης κλασικών αυτοκινήτων.
Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων καινούργιων ανταλλακτικών για το κλασικό Mini cooper (1959-2000).

Action Trade - Γραμμανδάνης Σπυρίδων


Εμπορία - Εισαγωγές
Αφοι Στασινού Ο.Ε.


Η εταιρεία ΣΤΑΣΙΝΟΣ, από το 1978 που ιδρύθηκε, εξοπλίζει συνεργεία αυτοκινήτων-φορτηγών, ηλεκτρολογεία, φανοποιεία, βουλκανιζατέρ και ΚΤΕΟ με σύγχρονα μηχανήματα και έξυπνες λύσεις. Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε περίπτωση. Διαθέτει ανυψωτικά όλων των τύπων, καυσαναλυτές, αυτόματες γραμμές ΚΤΕΟ, ζυγοσταθμίσεις, ξεμονταριστές, ευθυγραμμίσεις, καθαριστικά μπεκ, διαγνωστικά, δυναμόμετρα, αυτόματους σταθμούς

Δ. Μωραΐτης και Σια ΕΠΕ


Η MOREAS με 34 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά ειδικεύεται:
Στον εξοπλισμό συνεργείων επιβατηγών, φορτηγών και moto.
Συνεργάζεται & αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων τα οποία διαθέτουν πιστοποιήσεις (approval) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες.
Στην Υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων της κορυφαίας στον χώρο Ιταλικής εταιρίας ΑΕΒ –V.G.I εισάγοντας εξελιγμένα συστήματα που εξασφαλίζουν : Μέγιστη οικονομία , Επιδόσεις κατασκευαστή , Ασφάλεια κινητήρα.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Πώληση: Χονδρική – Λιανική.

Γλύκας ΕΠΕ


Από το 2013 η ΓΛΥΚΑΣ εισέρχεται στο χώρου του αυτοκινήτου με την δημιουργία καταστήματος στην Χαλκίδα, κάνοντας εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου μεταχειρισμένων και καινούριων. Εισάγει την μπαταρία MAX POWER, VORTEX καθώς και τα λιπαντικά αυτοκινήτου YUKO και το 2017 ανοίγει νέο κατάστημα στο Αιγάλεω.
Σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων.
Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημά στην διεύθυνση www.glykas-eshop.gr

Αct Α.Ε.


Η ACT Α.Ε. από το 1990 αναπτύσσει και εφαρμόζει κάθετες λύσεις πληροφορικής αποκλειστικά για τον κλάδο των Οχημάτων. Η ηγετική θέση της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της βαθιάς τεχνογνωσίας και μακράς εμπειρίας στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής.

Epsilon Net


H Epsilon Net είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στην πληροφορική, τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο και την εκπαίδευση. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 27.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου.
E-Twow Prime Services SRL


To E-Twowmobility.com διαθέτει καινοτόμα, οικολογικά μοντέλα μετακίνησης που έχουν διακριθεί και βραβευθεί παγκοσμίως. Electric Scooters, Fat Bike, City Bike, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και αποτελούν το μέλλον της αστικής μετακίνησης.
Car Electronics Group


Εξειδίκευση μας στα ηλεκτρονικά και λοιπά αξεσουάρ οχημάτων. Μεγάλη γκάμα σε όλους τους τύπους και είδη LED αυτοκινήτων και μοτοσυκλέτας. Σε εμάς θα βρείτε οθόνες Car Multimedia για όλα τα αυτοκίνητα, συσκευές εντοπισμού (GPS Tracker), συναγερμούς αυτοκινήτων, LED προβολάκια, φώτα εργασίας, φώτα ημέρας και φώτα Xenon. Επίσης τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ αυτοκινήτου. Η πολυετή μας πείρα, η τεχνογνωσία μας και η ποιότητα των προϊόντων μας, στηρίζει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικώς. Χονδρική και Λιανική πώληση.
Carklips - Ευσταθίου Παρασκευάς


Η εταιρεία μας, με έδρα την Αυστραλία, ιδρύθηκε στην Αθήνα στα τέλη του 2015 και αναπτύσσεται στο χώρο των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων.
Με σεβασμό στις επιχειρήσεις προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κλιπάκια για κάθε είδους αυτοκίνητο , βίδες, λάμπες, ασφάλειες, παξιμάδια, δεματικά, πριτσίνια κ.ά.
Αφοι Λάγια Ο.Ε.


Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των προϊόντων SUPERDYNAMIC από το 1996. Στα προϊόντα SUPERDYNAMIC συμπεριλαμβάνεται μεγάλη γκάμα αντιτριβικών, λιπαντικών, βελτιωτικών κινητήρων και βελτιωτικών καυσίμου. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, φορτηγά κ.ά.
Επίσης, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΓΙΑ, αντιπρόσωπος της AUTOCLIMA από το 1965, δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού αυτοκινήτων, τροχοφόρων, σχολικών λεωφορείων (επισκευές κλιματιστικών και πλήρωση με ψυκτικό υγρό).

Smartracker


H εταιρεία μας καινοτομεί στις υπηρεσίες τηλεματικής, παρέχοντας λύσεις διαχείρισης οχημάτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις αντίστοιχα.
Οι υπηρεσίες μας βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται καλύτερα τους οδηγούς και τα οχήματά τους, εξάγοντας άμεσες πληροφορίες όπως ιστορικό διαδρομών και οδηγική συμπεριφορά του οδηγού.
Επίσης παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και στους ιδιώτες, προσφέροντας την δυνατότητα να γνωρίζουν που είναι το όχημα τους, τις καθημερινές διαδρομές αλλά και να το προστατέψουν από πιθανή κλοπή.

CarbonOff – Engine Carbon Cleaning


Ξεκάπνισμα – Αναζωογόνηση κινητήρων με χρήση γεννητριών παραγωγής ΗΗΟ υδρογόνου. Κέρδος σε Οικονομία Καυσίμου, Απόδοση, Ομαλότερη λειτουργία, Προστασία από πανάκριβες επισκευές.
Πρωτοποριακή μέθοδος καθαρισμού επικαθίσεων άνθρακα από το εσωτερικό των κινητήρων, του turbo και του καταλύτη. Είναι γρήγορη, ασφαλής και οικολογική μέθοδος καθαρισμού των βλαβερών ιζημάτων άνθρακα από το εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να "αναπνέει" πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.

FW1


Μειώστε το λειτουργικό σας κόστος, αυξήστε στο μέγιστο το χρόνο λειτουργίας του οχήματός σας, συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και δώστε στο αυτοκίνητό σας μια επαγγελματική λάμψη κάθε μέρα.
Το FW1 είναι ένα καθαριστικό κερί υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί να καθαρίζει και να γυαλίζει το όχημά σας, χωρίς καθόλου τη χρήση νερού!
To FW1 έχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών καθαρισμού, λιπαντικών και κεριού γυαλίσματος Carnauba, το οποίο συνδυάζει την αφαίρεση της βρωμιάς από την μπογιά ή άλλη μη πορώδη επιφάνεια


Power Clean

Η Power Clean μετά από μια επιτυχημένη πορεία 12ετων στο χώρο της Κατασκευής – Εμπορίας Μηχανημάτων και ειδών καθαρισμού ανοίγει νέους ορίζοντες επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες στο τομέα του καθαρισμού μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων . Με τα νέα υπερσύχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε πλέoν παρέχουμε καθαρισμό σε :
Φίλτρα Μικροσωματιδίων (DPF) παντός τύπου.
Τεπόζιτα Καυσίμου Πετρελαιομηχανών από σκουριά και μύκητες (Μεταλλικά - Πλαστικά)
Σασμάν, Κινητήρες, Ψυγεία Αυτοκινήτων κ.α.
Με τη λειτουργία μας υποστηρίζουμε την πράσινη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος. Έχουμε στο πλευρό μας την έγκριση του ΥΠΕΚΑ για την πανελλαδική συλλογή –μεταφορά & αποθήκευση επικίνδυνων αποβλήτων που προκύπτουν από βιομηχανία – συνεργεία – ναυτιλία κ.α.
Εθνική Ασφαλιστική

Συμμετέχει το Γραφείο Παραγωγής του κου. Γεώργιου Κουτζαμάνη
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210998606 & 2109986605
e-mail : gkoutzamanis@yahoo.gr

Fasano Tools


Η Ιταλική εταιρία Fasano Tools παρέχει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων εστιάζοντας επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία και την αυτοκινητοβιομηχανία. Η Fasano Tools για πάνω από 15 χρόνια κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα με έμφαση τον δικό της σχεδιασμό και την εξαιρετική λειτουργικότητα. Η συνεργασία της με την εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάπτυξης της παρουσίας της στην Ελληνική αγορά καθώς και της διεύρυνσης του δικτύου συνεργατών για όλη την Ελλάδα.
Παπαδάκη Ευτ. & Σια Ο.Ε.


Η Εταιρεία μας Παπαδάκη Ευτ & Σια ΟΕ που εδρεύει στην Αθήνα από το 1990, ειναι μια κάθετη μονάδα αυτοκίνητων Hyundai και KIA με:
Τμήμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ
Service
Φανοποιείο - Βαφείο
Ηλεκτρολογείο
Από το 2013 ξεκινήσαμε την συνεργασία με την Κορεάτικη εταιρεία Mandο(αμορτισέρ, φρένα, αναλώσιμα, σύστημα διεύθυνσης, ηλεκτρικά και πολλά αλλά εξαρτήματα 1ης εργοστασιακής τοποθέτησης {OEM}) που μας εμπιστεύεται την επίσημη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.