Translate:

Opel Meriva και Παγκόσμιο Κύπελλο...  • Εργονομία: Το ErgoFlex System προσφέρει μεγαλύτερη ευεξία στα μεγάλα ταξίδια
  • Τάξη: Το πρωτοποριακό FlexRail αυξάνει τις δυνατότητες αποθήκευσης στην καμπίνα
  • Μέριμνα για τα παιδιά: Εξωτερική κυματοειδής γραμμή βελτιώνει την ορατότητα για τους πίσω επιβάτες
  • Οικονομική κατανάλωση: Αποδοτικός κινητήρας σέβεται το περιβάλλον και τον οικογενειακό προϋπολογισμό


Το πάθος και ο ενθουσιασμός για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να εμποδίσει πολλές οικογένειες να ταξιδέψουν με αεροπλάνο κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού παιχνιδιού, αλλά κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να αναστατώσει το πρόγραμμα των διακοπών. Η Opel σχεδίασε τη νέα γενιά Meriva για οικογένειες, έτσι ώστε οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι ασφαλείς, άνετες, ξεκούραστες για όλους και με δυνατότητα επικοινωνίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το ErgoFlex system, πιστοποιημένο από ανεξάρτητη ομάδα ειδικών της πλάτης.Το αποκλειστικό σύστημα καθισμάτων FlexSpace του Meriva μπορεί να μεταμορφώσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε διάταξη από διθέσια μέχρι πενταθέσια, διευκολύνοντας τη φόρτωση αποσκευών. Η προαιρετική σχάρα ποδηλάτων FlexFix... σύρεται πολύ εύκολα από τον πίσω προφυλακτήρα και παραμένει διακριτικά κρυμμένη όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, δεν καταπονεί την μέση κατά την εκ/φόρτωση.Τα υπερυψωμένα, ‘αμφιθεατρικά’ καθίσματα – μαζί με το κατά 5 εκ. χαμήλωμα τις γραμμής των πίσω παραθύρων για τη δημιουργία ενός χαρακτηριστικού κύματος – βοηθά τους νεαρούς επιβάτες να παρακολουθούν καλύτερα τον έξω κόσμο, ώστε να μην παθαίνουν ναυτία και να μην ρωτούν συνεχώς ‘ακόμα δεν φτάσαμε;’Άφθονες θήκες και συρτάρια κάτω από τα καθίσματα – συνολικά 32 διαφορετικοί αποθηκευτικοί χώροι – διασφαλίζουν την τάξη στο εσωτερικό, τουλάχιστον στην αρχή του ταξιδιού. Μπορείτε να διαμορφώσετε άφθονους χώρους για να μεταφέρετε από … κραγιόνια, παιχνίδια μέχρι και iPods – χάρη και στο αποκλειστικό σύστημα κεντρικής κονσόλας FlexRail. Αυτό αποτελείται από μονάδες που τοποθετούνται στις θέσεις που σας εξυπηρετούν και σύρονται πάνω σε αλουμινένιες ράγες ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.Μπροστά, οι γονείς κάθονται άνετα σε καθίσματα που προσφέρουν το μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων στην κατηγορία. Επίσης μπορούν να επιλέξουν τα πιστοποιημένα από ειδικούς εργονομικά καθίσματα που προστατεύουν από πόνους της πλάτης.Σαν συνολική φιλοσοφία, το ErgoFlex System – που περιλαμβάνει FlexSpace, FlexDoors, Ergonomic Seats και σχάρα ποδηλάτου FlexFix – έχει βραβευτεί από το Aktion Gesünder Rücken (Action for Heathly Backs), μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών της πλάτης. Κανένα άλλο αυτοκίνητο στον κόσμο δεν έχει κερδίσει αυτό το ειδικό βραβείο.


Κάτι το οποίο προσφέρει στους γονείς ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι η οικονομία καυσίμου. Η γκάμα κινητήρων του νέου Meriva επικεντρώνεται στη οικονομία καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες σε συνδυασμό με οδηγική άνεση και ισορροπημένη οδική συμπεριφορά. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.3 CDTI (55kW/75hp, για παράδειγμα καταναλώνει μόλις 4,9 lit./100 km και εκπέμπει 129g/km, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τις διακοπές.


Αν και το Meriva αναμένεται επισήμως στις εκθέσεις των Ευρωπαίων διανομέων περί τα μέσα Ιουνίου, πάνω από 30.000 παραγγελίες έχουν ήδη γίνει σε όλη την Ευρώπη, εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν. Ο εκπληκτικά υψηλός αριθμός παραγγελιών αποδεικνύει ότι το νέο Meriva ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών.

GM MEDIA