Translate:

Η Lancia στο 81o Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης – Η νέα εποχή Lancia αρχίζει

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της μεταξύ τους συμμαχίας, Lancia και Chrysler ενώνονται πλήρως για τη δημιουργία μιας νέας αυτοκινητοβιομηχανίας που θα πρεσβεύει τα καλύτερα στοιχεία από δύο διαφορετικές κουλτούρες: το ενθουσιώδες ύφος, την τάση για χαλαρωτική οδηγική εμπειρία και τη λειτουργικότητα που χαρακτηρίζουν την Chrysler, συνδυασμένα με το καινοτόμο πνεύμα, το γούστο και το πάθος της δημιουργίας αυτοκινήτων που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη Lancia.

Οι καρποί αυτής της συνένωσης είναι τα νέα μοντέλα της Lancia που σε παγκόσμια πρεμιέρα θα παρουσιαστούν στο φετινό...
81ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης: νέο (5θυρο) Ypsilon, νέα Thema, νέο πρωτότυπα Flavia Concept και Flavia Cabrio Concept, νέο Grand Voyager και νέα Delta. Είναι όλα τους χωρίς καμία εξαίρεση μοναδικά προϊόντα που εκφράζουν απόλυτα τις αξίες που πρεσβεύουν οι δύο κατασκευαστές -από το στυλ και την τεχνολογική καινοτομία μέχρι την εκατονταετή ιστορία και τη θέληση για υπεροχή στο μέλλον- και αποτελούν το φυσικό επακόλουθο μιας συμμαχίας που ξεκίνησε πριν από μόλις 12 μήνες, αλλά έχει ήδη γίνει σε χρόνο ρεκόρ μια πετυχημένη συνεργασία με τεράστιες δυνατότητες.

Η Lancia αναγεννιέται και γίνεται πλέον μία από τις λίγες φίρμες που προσφέρουν μια γκάμα μοντέλων που αρχίζει από τη μικρή κατηγορία και φτάνει μέχρι τα μεγάλα πολυχρηστικά (MPV). Παράλληλα είναι ο μόνος κατασκευαστής στον κόσμο που εμφανίζει την πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα «premium» αυτοκίνητο, καταργώντας τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη θέληση και την ιδιοκτησία και οριοθετώντας την «προσιτή πολυτέλεια». Η πολυτέλεια δεν είναι πλέον προνόμιο, αλλά δικαίωμα! Η Lancia έχει μια νέα «αποστολή»: να προσφέρει «ζεστή», κομψή πολυτέλεια με μοναδικό ιταλικό design σε όλες τις κατηγορίες, ανεξαρτήτως όγκου πωλήσεων.

Όλες οι νέες Lancia -μαζί με το υπάρχον 3θυρο Ypsilon και τη Musa που παραμένουν στην γκάμα- καλύπτουν απόλυτα τις επιθυμίες ενός κατασταλαγμένου πελάτη που αναζητά την απόλαυση της κατοχής, χωρίς όμως χρηματοοικονομικά εμπόδια. Ενός πελάτη ικανού να εκτιμήσει φαινομενικά αντίθετες ιδέες, όπως η παράδοση με την καινοτομία, η λογική με το συναίσθημα, η αυτονομία με την κοινωνική ευαισθησία. Με άλλα λόγια ενός πελάτη που αναζητεί το καλύτερο χωρίς να επηρεάζεται από τις κρίσεις άλλων ή από τις εφήμερες «μόδες» της κάθε εποχής. Γι΄ αυτόν τον πελάτη, η νέα Lancia κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά προσφέροντας μια πραγματική αυτοκινητιστική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις χάρη στη χρήση κορυφαίων σε ποιότητα υλικών, στην προσοχή στη λεπτομέρεια ολόκληρης της κατασκευής και στην τεχνολογική καινοτομία, που είναι πάντα στην υπηρεσία του οδηγού και των επιβατών.

Για να φιλοξενήσει όλες αυτές τις παγκόσμιες πρεμιέρες, η Lancia δημιούργησε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο στη Γενεύη με γραφικά που σχηματίζουν ένα παζλ, τα κομμάτια του οποίου ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, σηματοδοτώντας την επιτυχή προϊοντική ένωση με την Chrysler και θέτοντας το τέλειο εικαστικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο ντεμπουτάρουν τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα της νέας γκάμας Lancia, αρχής γενομένης από το πανέμορφο, νέο, 5θυρο Ypsilon.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα της Lancia που θα παρουσιαστούν στο 81ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης εδώ.  

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις