Translate:

3-θυρο Kia Picanto, 1.0 & 1.2 lt

Ετοιμοπαράδοτη είναι πλέον η 3-θυρη έκδοση του νέου Picantο στην Ελλάδα. ΄Οπως και η 5-θυρη έκδοση, διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης 1.0lt με 69ps & 1.2lt με 85ps. Και οι δύο κινητήρες διατηρούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα...
την κατανάλωση καυσίμου (4,2lt/100km για τον 1,0 & 4,5lt/100km για τον 1,2) και τις εκπομπές ρύπων CO2 (99g/km για τον 1.0 & 105g/km για τον 1.2) προφέροντας τον 1 από τους 2 κινητήρες χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

Το 3-θυρο Picanto με τις επιβλητικές του σχεδιαστικές λεπτομέρειες αποπνέει έναν πιο «σπορ αέρα». Το αμάξωμα συνδυάζει τη στιβαρότητα με τις χυτές γραμμές, ενώ τα χαρακτηριστικά μεγάλα παράθυρα συμπληρώνουν την αδιαμφισβήτητα σπορ εμφάνιση.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του τιμήθηκε άλλωστε με το πολυπόθητο βραβείο...
iF product design 2012. Πρόκειται για ένα διεθνές βραβείο το οποίο απονέμεται για την ποιότητα του σχεδιασμού, της κατασκευής, της καινοτομίας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με το Picanto η Kia μέσα σε τρία χρόνια λαμβάνει το τέταρτο βραβείο σχεδιασμού iF, (Venga 2010, Sportage & Optima 2011) ενώ η μάρκα έχει κερδίσει και το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια.

"Η βράβευση για το νέο Kia Picanto είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα σχεδιασμού μας και αναγνώριση της σχεδιαστικής στρατηγικής της μάρκας μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer. «Η δεύτερη γενιά Picanto διαθέτει αυτοπεποίθηση, αισθητική και έντονο σπορ χαρακτήρα που τονίζονται ακόμα περισσότερο στην τρίθυρη έκδοση."

Το 3,6 μέτρων μήκους Kia Picanto μπορεί να υπερηφανεύεται για τολμηρή και δυναμική σχεδίαση, υψηλής ποιότητας εσωτερική διαρρύθμιση και σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά που καλύπτουν τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των απαιτητικών καταναλωτών που επιθυμούν ένα μικρότερο αυτοκίνητο.

Στην Ευρώπη, η τρίθυρη έκδοση αναμένεται να αντιπροσωπεύσει το 36 τοις εκατό των συνολικών πωλήσεων Picanto. Μέσα από τους πρώτους εννέα μήνες του 2011, το Picanto (νέα γενιά και η πρώτη γενιά σε συνδυασμό) ήταν ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα της Kia παγκοσμίως, με 179.405 μονάδες.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο Picanto θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία μικρών αυτοκινήτων, προσφέροντας πολλά χαρακτηριστικά που συναντάμε συνήθως σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα, όπως την αυξημένη άνεση των επιβατών και την αύξηση του χώρου αποσκευών," δήλωσε ο Tae-Hyun (Thomas) Senior Executive Vice President and COO της Kia. «Αυτό το βραβείο, για το πρώτο μας τρίθυρο αυτοκίνητο στην Α-κατηγορία είναι ακόμη μία σαφή ένδειξη ότι οι προσπάθειές μας για την σχεδιαστική ανάδειξη της Kia έχουν αποτελέσματα."

Από την έναρξή του το 1953, τo βραβείo σχεδίασης προϊόντων iF απονέμεται σε ετήσια βάση και είναι ανάμεσα στα πιο σημαντικά βραβεία στον κόσμο για την υπεροχή στον σχεδιασμό. Για το 2012, συνολικά 2.923 προϊόντα καταγράφηκαν σε 16 διαφορετικές κατηγορίες. Το Kia Picanto τιμήθηκε στην κατηγορία «Σχεδιασμός Μεταφορών», που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, πλοία, τρένα και αεροπλάνα.

Η επίσημη τελετή για την παρουσίαση των βραβείων iF product design 2012 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2012 κατά τη διάρκεια του Creative Business Weekστο Μόναχο.

To 3-θυρο Picanto, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διαθέτει τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia, ενώ για τις παραγγελίες έως τέλος Νοεμβρίου ισχύει ειδική προσφορά έκπτωσης € 800 και επιπλέον δωρεάν οι αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα πλοήγησης. Η πρώτη έκδοση 1.0 Easy ανέρχεται στα € 9.150 με το όφελος της απόσυρσης και διαθέτει A/C, ABS, 6AB, RCD/MP3 και ηλεκτρικά παράθυρα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις