Translate:

Το παγκοσμίως πρώτο BMW i Store στο Λονδίνο είναι πραγματικότητα!

Το BMW Group παρουσίασε το παγκοσμίως πρώτο BMW i Store στον Λονδίνο, έναν εκθεσιακό χώρο που προσφέρει μία νέα εμπειρία με έμφαση στη βιώσιμη μετακίνηση. Το BMW i Park Lane θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του στις 25 Ιουλίου του 2012.

Οικοδεσπότης στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του νέου BMW i Store ήταν ο Ian Robertson, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, στον τομέα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ BMW.

Ο Ian Robertson είπε χαρακτηριστικά: «Το BMW i Park Lane σηματοδοτεί μία νέα φιλοσοφία. Βρίσκεται δίπλα στα BMW Park Lane και MINI Park Lane και προσφέρει στον κόσμο την...
ιδανική ευκαιρία να γνωρίσει την ηλεκτρική μετακίνηση και τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά BMW i μοντέλα μας. Είναι μία ακόμα απόδειξη της δέσμευσής μας στην ηλεκτρική μετακίνηση».

Το νέο BMW i Store στην καρδιά του Λονδίνου υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν και ότι η βιώσιμη μετακίνηση γίνεται όλο και σημαντικότερο κομμάτι της σύγχρονης αστικής ζωής. Το Λονδίνο επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το πρώτο BMW i store λόγω της σπουδαιότητάς του ως η μεγαλύτερη μητροπολιτική πόλη στην Ευρώπη και της επιρροής του ως κοιτίδα γέννησης νέων τάσεων. Το Λονδίνο, όπως πολλές ακόμα πόλεις σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζει περιβαλλοντικά προβλήματα και κυκλοφοριακές προκλήσεις που απαιτούν καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

Ο Ian Robertson παρουσίασε επίσης μία προηγμένη έκδοση του BMW i3 Concept με επαναστατικό εσωτερικό από βιώσιμα φυσικά υλικά. Το BMW i3 Concept εκτίθεται στο BMW i Park Lane, μαζί με το BMW i8.

Το BMW i3, το πλήρως ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής του BMW Group, θα διατεθεί στους πελάτες στα τέλη του 2013, ενώ το μοντέλο BMW i8, θα διατεθεί το 2014. Πέρα από τα επίσημα κανάλια πωλήσεων μέσω εξουσιοδοτημένων εμπόρων, μελετώνται νέα σημεία επαφής πελατών όπως κινητές μονάδες πωλήσεων και κανάλια online αγορών.

Στο Λονδίνο, το BMW Group παρουσίασε επίσης για πρώτη φορά στο κοινό το νέο φορτιστή BMW i Wallbox που προορίζεται ειδικά για μοντέλα BMW i. Το BMW i Wallbox σχεδιάστηκε για εύκολη και αποδοτική φόρτιση στο σπίτι. Η εγκατάσταση του Wallbox με σύστημα φόρτισης αυτοκινήτου θα προσφέρεται μέσω επιλεγμένων εμπόρων BMW i.

Ο Ian Robertson τόνισε ότι ο περισσότερος κόσμος εξακολουθεί να μη γνωρίζει στην πράξη τι σημαίνει να οδηγείς ή να ζεις με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και επομένως θα υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Και συνέχισε: «Η στρατηγική BMW i αντιμετωπίζει τις απορίες του κόσμου για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μία ολιστική μέθοδο 360°».

Το BMW i θα υποστηρίξει τους πελάτες με ένα πακέτο τεσσάρων πυλώνων:

Υπηρεσίες υποστήριξης – Οι πελάτες θα μπορούν να βασίζονται σε υπηρεσίες όπως e-remote apps του ConnectedDrive και μελλοντικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας όπως κινητός εξοπλισμός επαναφόρτισης.
Δημόσια φόρτιση – το BMW i θα συνεργαστεί με δημόσιους παρόχους ενέργειας φόρτισης σε όλες τις χώρες όπου κυκλοφορούν μοντέλα BMW i
Φόρτιση στο σπίτι με το BMW i Wallbox
Ευέλικτες λύσεις μετακίνησης – Οι πελάτες μερικές φορές έχουν απαιτήσεις μετακίνησης που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν πλήρως από την αυτονομία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στις περιπτώσεις αυτές, το BMW i θα προσφέρει λύσεις που επιτρέπουν την κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων – για παράδειγμα, με τη συμβολή ενός συμβατικού, αποδοτικού κινητήρα καύσης της BMW.

Τον Ιούνιο, το BMW i θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του με την ονομασία “Born Electric”. Αυτό το διεθνές roadshow επικοινωνιών θα ξεκινήσει σύντομα στη Ρώμη, θα επισκεφθεί την Ιαπωνία, θα ταξιδέψει στην Αμερική και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Λονδίνο στις αρχές του 2013. Επίσης, η καμπάνια θα επισκεφθεί χώρες όπως η Γαλλία και η Κίνα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτές τις παγκόσμιες εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν υπηρεσίες μετακίνησης, νέα βιώσιμα υλικά και τεχνολογικές εξελίξεις, τάσεις lifestyle και το όραμα της ανώτερης βιώσιμης μετακίνησης στο μέλλον.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις