Translate:

1o Enduro Festival Μεγάρων

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το 1ο Enduro Festival Μεγάρων στο Αλεποχώρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Ένα event για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο που έρχεται, να συναντηθούμε με τους γνωστούς μας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια φανταστική εντουρόβολτα στην αγαπημένη εντουροπεριοχή των...
Μεγάρων.

Το 1ο Enduro Festival Μεγάρων, διοργανώνεται από την τοπική λέσχη, Entouring Moto Club η οποία ζήτησε, και φυσικά έχει, την συνεργασία της παρέας που οργάνωσε το 1ο Enduro Meeting, του www.dirtbike.gr και του offroadteam.

Τι είναι το 1ο Enduro Festival Μεγάρων και τι περιλαμβάνει:
Το 1ο Enduro Festival Μεγάρων είναι μια συνάντηση όλων όσων αγαπάνε και στηρίζουνε τον χωμάτινο αθλητισμό.

Τι περιλαμβάνει:
Περιλαμβάνει όλα όσα θα σας κάνουν να περάσετε μια ξεχωριστή χωμάτινη Κυριακή τόσο εσείς όσο και η υπόλοιπη οικογένεια σας. Συγκεκριμένα:

ENDURO - Bόλτα
Το βασικό συστατικό, για ένα επιτυχημένο εντουρο event! Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Την εντουροβόλτα έχει επιμεληθεί η τοπική λέσχη Entouring Moto Club μέσα σε ένα εντουροπαράδεισο, με μία σηματοδοτημένη διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η διαδρομή είναι 55 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10, με βοήθειες σε τυχόν δύσκολα περάσματα, νερό για ξεδίψασμα, φωτογράφους, ασθενοφόρο και πρώτες βοήθειες - αχρείαστα να είναι…

Η συμμετοχή έχει οριστεί στα 12 € και οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αναμνηστικό Τ-shirt του event.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο παρακάτω e-mail: endurofestival@gmail.com

Παρακαλούμε να στείλετε την δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 27/9 για να μπορέσουμε να κάνουμε τον ανάλογο προγραμματισμό.

Για τις μοτοσυκλέτες των συμμετεχόντων θα λειτουργεί κλειστό parking,"park ferme".

Πρόγραμμα:
Άνοιγμα γραμματείας 09.00
Ενημέρωση διαδρομής 10.30
Εκκίνηση 11.00

Για πληροφορίες :
Πέτρος - iatrodikastis - Παπακωνσταντίνου 6944 552997
Δημήτρης - doc - Αθανασουλόλπουλος 6984643643


Για όλους αυτούς που δεν έχουν, ως τώρα, αποκτήσει καθαρόαιμη enduro μηχανή, έχει οργανωθεί 2ώρη χωμάτινη διαδρομή για on-off, στην περιοχή των Γερανείων την οποία έχει επιμεληθεί και μας προσφέρει ο Θανάσης Μουρίκης και το συνεργείο MOTO Μουρίκης

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 12:00 από τον χώρο του event.

Οργανωμένη “Aγορά” - Παρουσίαση νέων Μοντέλων 2013
Στο χώρο της εκδήλωσης, σε διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, γνωστές εταιρείες και καταστήματα του χώρου θα προσφέρουν προϊόντα σε ειδικές για το event τιμές, καθώς και προϊόντα Stock σε τιμές Shock και θα παρουσιαστούν και τα νέα μοντέλα 2013.

Στον χώρο επίσης, θα υπάρχει και επίσημη ενημέρωση για την χωμάτινη κίνηση όλο το έτος (Aγώνες, Εvent, Παρουσιάσεις) από τις αρμόδιες λέσχες, σωματεία καθώς και από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ταβέρνα - Καντίνα
Επειδή νηστικό αρκούδι enduro δεν κάνει, στον χώρο θα λειτουργεί καντίνα για όλους τους επισκέπτες και τις παρέες όσων θα συμμετάσχουν στην εντουροβόλτα. Επίσης πολύ κοντά στον χώρο της εκκίνησης υπάρχει η Ταβέρνα "ΜΕΛΤΕΜΙ" με τρομερή κουζίνα, επάνω στην Θάλασσα στο "Μελτέμι" όπου μπορείτε να παρκάρετε από το πρωί, σε άνετο χώρο πάρκινκ και να φάτε σε καταπληκτικές τιμές με την επιστροφή σας.


Βazaar για ιδιώτες
Ειδικός χώρος για το bazaar ιδιωτών! Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται κάθε είδους αγοραπωλησίες σε ιδιωτικό επίπεδο, από καινούργιο ή μεταχειρισμένο αντικείμενο σχετικό με το enduro ή οτιδήποτε άλλο!

Πάρτε λοιπόν γυναίκα, φίλους, παιδιά, σκυλιά και μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αυτό το μοναδικό Enduro Festival Μεγάρων.

Πως να φτάσετε στο 1o Enduro Festival Μεγάρων

1. Αλεποχώρι (1o Enduro-Festival Μεγάρων) Χάρτης


Από τα Μέγαρα ακολουθούμε τον δρόμο για Αλεποχώρι. Μόλις μπούμε στο χωριό κινούμαστε προς την παραλία από την κεντρική οδό. Στο τέλος του δρόμου στρίβουμε αριστερά (σημείο Α), Ακολουθούμε την παραλιακή οδό για 2,4 χλμ και στην συνέχεια μόλις περάσουμε ένα μικρό γεφυράκι στρίβουμε αριστερά. Στην διχάλα που βλέπουμε ακριβώς μπροστά μας ακολουθούμε τον δεξιό δρόμο. Στα 100 μέτρα βρίσκεται η εκκίνηση του event.

Θα υπάρχει σήμανση με σήματα "enduro" μέχρι το event και παρκαδόρος που θα σας κατευθύνει ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε.

2. Από χώμα
Όσοι επιθυμούν να πάνε από χώμα, ραντεβού στις 07:30 στο Περίπτερο Χαϊδαρίου και από εκεί "χωμάτινη" διαδρομή μέχρι το event. Την διαδρομή έχει αναλάβει να "οδηγήσει" ο Θανάσης Μουρίκης με την ευγενική χορηγία του MOTO ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Για την διευκόλυνση σας επίσης μπορείτε να παρκάρετε και στην ταβέρνα "Μελτέμι", ευγενική προσφορά του καταστήματος.

Την διαδρομή μπορούν να την ακολουθήσουν και on-off μοτοσυκλέτες.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις