Translate:

ΕΥΒΟΙΚΟ ΕNDURO

Η ΑΜΛΕΧ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας, διοργάνωσε τήν Κυριακή 14/10/12 τον 4ο Αγώνα EnduroΠανελληνίου Πρωταθλήματος και τον 4ο Αγώνα Enduro του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος.

Η οργανωτική ομάδα έκανε πολύ μεγάλη...
προσπάθεια ώστε οι αγώνες αυτοί, αγωνιστικά και όχι μόνο, να είναι άρτιοι και από πλευράς οργάνωσης αλλά και από πλευράς σχεδίασης της διαδρομής και σήμανσής της.

Η ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, όπου και χαράχτηκε η διαδρομή του αγώνα, είναι κακοτράχαλη με πολλές ξερές κοίτες χειμάρρων και απότομους λόφους ανάμεσά τους, δημιουργώντας ένα ανάγλυφο, ιδιαίτερα απαιτητικό σε περίοδο μακράς ξηρασίας όπως τώρα. Οι ιδανικοί χρόνοι που δόθηκαν ήταν αρκετά χαλαροί ώστε οι αγώνες να κριθούν στις δύο προσεχτικά σχεδιασμένες ειδικές διαδρομές, η πρώτη: enduro σε δασικό μονοπάτι μήκους 5 χιλιομέτρων και η δεύτερη: τύπου motocross σε μια μικρή πίστα προπόνησης και στην κοίτη του ποταμού Λήλα.

Από πλευράς προβολής των αγώνων παραθέτουμε σχόλιο απ' τον ιντερνετικό τύπο για το ΕΥΒΟΙΚΟ ENDURO, << ....Η λέσχη της Χαλκίδας διοργάνωσε έναν υποδειγματικό αγώνα, στο κέντρο της πόλης. Τα paddocks στην Χαλκίδα είναι ότι πιο καλό βλέπουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, πράγματι οι εταιρίες επωφελήθηκαν της κατάστασης, προβάλλοντας τα προϊόντα τους στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. ..... Κόντρα στην μιζέρια της κρίσης οι οργανωτές της Χαλκίδας έφεραν το άθλημα στην καρδιά της πόλης, κάνοντας γνωστό το enduro στους Χαλκιδέους. >>

Ελπίζουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή ικανοποίησε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες και καιρούς που διανύουμε.

Η οργανωτική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες αθλητές στον αγώνα της, τις ομάδες και τους μηχανικούς τους, και ιδιαίτερα τους.......

> DKR racing και τον κο Δημήτρη Κεραμιδά για την αθλοθέτηση των Κυπέλλων και μεταλείων

> τις εταιρείες του Χώρου για την στήριξη τους ΚΤΜ Ηellas, FUORISTRADA CO - BETA, RIDERS SHOP, Extra Producs TASOULIS CHRISTOS - GAS-GAS & HUSABERG, WORKSBIKE - Δημητρης Χελιώτης, EnduroShop.gr και τους τοπικούς ΜΙΜΙΚΟΣ Μοtorshop - KTM, ΚΑΤΕΒΑΣ - ΥΑΜΑΗΑ.

> τους επαγγελματίες της Χαλκίδας, Αγγελάκης - κοτόπουλα, ΑΦΟΙ ΚΟΦΙΝΑ - Κατασκευές Αλουμινίου-Σιδήρου, ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ summer club, PASSAGIO cafe, KOMMΩΣΕΙΣ Γαβριήλ Αθανασία, ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε., ΚΑΛΦΑ ΚΩΣΤΑ και ΤΖΑΦΕΡΟ ΦΩΤΗ Χωματουργικές εργασίες, Αφοι ΚΕΜΑΝΕ Κατασκευές Αλουμινίου-Σιδήρου, cafe της περιοχής Κρηπιδώματος, Παραδοσιακό Καφενείο 'TO ΡΕΞ', Plan - b, GIARDINI & LEMON.

> τους χορηγούς επικοινωνίας www.evia-halkida.com - Ηλια Θαλάσση, Halkida.gr, enduro.gr, motoradiostation.gr, motorsite.gr, bikeit.gr, dirt-bike.gr, offroadteam.gr

> Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, Δήμο Χαλκίδας και Διρφύων, Τροχαία Χαλκίδας, Πυροσβεστικό Σώμα Χαλκίδας, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, τον Γιατρό της INTERSALONICA και το προσωπικο των ασθενοφόρων, ΙRONTEAM - ΧΡΟΝΟΜΈΤΡΗΣΗ, τη REDBULL για τίς υπηρεσίες τους

> τα μέλη και φίλους της ΑΜΛΕΧ και μελη φίλιων Λεσχών για τη βοήθεια τους

> και τέλος την ΑΜΟΤΟΕ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας για την συνεχή βοήθεια και συνεισφορά τους στούς αγώνες.

.....με το παραπάνω κλείνει και τυπικά το ΕΥΒΟΙΚΟ ENDURO 2012. Δύναμη γιά επόμενα...

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΑΜΛΕΧ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις