Translate:

Tο Life Ball MINI 2013 του Roberto Cavalli έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί του Life Ball, ενώ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό όλων των εποχών εκ μέρους του AIDS LIFE στο 21ο Life Ball στη Βιέννη

Σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος δεκάδων χιλιάδων θεατών, το Life Ball MINI 2013 του Roberto Cavalli έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί του Life Ball. Με τον Roberto Cavalli στο τιμόνι και τη σύζυγό του, Eva Cavalli, στη θέση του συνοδηγού, το Life Ball MINI 2013 σφράγισε με εντυπωσιακό τρόπο τη φαντασμαγορική παρέλαση κοστουμιών που προηγήθηκε της έναρξης του σόου στην Πλατεία του Δημαρχείου της Βιέννης.

Ο Ιταλός σχεδιαστής ‘έντυσε’ το νεαρότερο και έβδομο μέλος της οικογένειας ΜΙΝΙ με στοιχεία του προσωπικού του στυλ – οι χρυσαφί πινελιές εσωτερικά και εξωτερικά, η ιριδίζουσα βαφή που παίρνει ...
διάφορες αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ ανάλογα με τη γωνία πρόσπτωσης του φωτός και η χρήση των χαρακτηριστικών animal prints καθιστούν αυτό το MINI Paceman μία αναγνωρίσιμη, αυθεντική δημιουργία Cavalli. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του, το μοναδικό στο είδος του ΜΙΝΙ δημοπρατήθηκε αντί του ποσού-ρεκόρ των 150.000 Ευρώ κατά τη διάρκεια του Γκαλά Αλληλεγγύης για το AIDS. Όλα τα έσοδα προορίζονται για projects σχετικά με την καταπολέμηση του HIV/AIDS.

Δημιουργική σχεδίαση αυτοκινήτων για το AIDS LIFE από το 2001.

Από το 2001 που ξεκίνησε η συνεργασία, έχουν δημιουργηθεί 13 μοναδικά μοντέλα MINI, ενώ τα έσοδα που ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο Ευρώ έχουν διατεθεί σε projects κατά του AIDS. Εκτός από το Roberto Cavalli, πολλοί ακόμα διεθνούς φήμης σχεδιαστές έχουν φιλοτεχνήσει κάποιο μοντέλο ΜΙΝΙ γι’ αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των οποίων οι Dean & Dan Caten of DSQUARED², Renzo Rosso for Diesel και Donatella Versace.

Ο Ralf Schepull, Επικεφαλής Επικοινωνιών Μάρκας MINI, δήλωσε ικανοποιημένος με το ποσό που συγκεντρώθηκε στο φετινό Life Ball MINI: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το μοναδικό MINI δόθηκε σε τιμή ρεκόρ και με αυτό τον τρόπο μπορεί να συμβάλλει αισθητά σε projects αφιερωμένα στην καταπολέμηση του HIV/AIDS. Η φιλανθρωπική δράση αποτελεί σημαντικό κομμάτι της μάρκας MINI η οποία απολαμβάνει μία μοναδική πλατφόρμα του είδους μέσα από αυτή τη συνεργασία με το Life Ball».

Με θέμα “1001 Nights” (‘Χίλιες και Μία Νύχτες’), το φετινό Life Ball συγκέντρωσε για μία ακόμα φορά πολυάριθμες διασημότητες, μεταξύ των οποίων οι Sir Elton John, Hilary Swank, Melanie Griffith, Barbara Eden (“I Dream of Jeannie”), Carmen Electra, Bill Clinton, Anna Netrebko, Erwin Schrott και Fergie, αυξάνοντας έτσι την παγκόσμια επίγνωση για τον ιό HI και τις συνέπειές του.

Life Ball 2013.

Το AIDS αναγνωρίστηκε ως κλινική νόσος την 1η Δεκεμβρίου 1981. Από τότε, έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα πάνω στην έρευνα αλλά και την πρόληψη. Παρόλα αυτά, το HIV παραμένει μία σημαντική πρόκληση για την υγεία και τις πολιτικές εξέλιξης. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι μολύνονται από τον ιό ΗΙ. Το Life Ball έχει αποστολή να αυξήσει την επίγνωση και να συμμετάσχει σε μία σειρά συντονισμένων ενεργειών ως προς την ανοχή, εκπαίδευση και αλληλεγγύη.

Η κοινωνική δέσμευση του BMW Group .

Από τις πρώτες εταιρίες στη Ν. Αφρική που ευαισθητοποιήθηκαν για το σκοπό αυτό, το BMW Group έχει εμπλοκή από το 2000 με δικό του πρόγραμμα εργασιών για την αντιμετώπιση του HIV/Aids στο Rosslyn. Τις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές εργασίες πλαισιώνουν εθελοντικές δοκιμές HIV, προγράμματα θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης.