Translate:

Το Βραβείο ‘Παγκόσμια Εταιρία της Χρονιάς’ της Frost & Sullivan τιμά τα Εξαιρετικά Επιτεύγματα της BMW AG σε Νέα Προϊόντα και Υπηρεσίες Μετακίνησης

Βασισμένη σε πρόσφατη ανάλυσή της πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες mobility, η Frost & Sullivan απένειμε στην BMW AG τον τίτλο ‘Παγκόσμια Εταιρία της Χρονιάς 2013’. Σύμφωνα με τη Frost & Sullivan, η BMW έχει...
εδραιωθεί σαν μία καινοτόμος και βιώσιμη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων καθώς επινοεί συνεχώς λύσεις για τις αυξανόμενες προκλήσεις στο χώρο της μετακίνησης. Αυτοκίνητα όπως τα BMW i3 Concept και BMW i8 Concept και υπηρεσίες όπως οι AlphaCity, DriveNow και ParkNow αντιπροσωπεύουν το μέλλον της μετακίνησης. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν σχεδιαστεί από την BMW και τους εταίρους της για να συμπληρώνουν η μία την άλλη και σηματοδοτούν σημαντικά άλματα στις μελλοντικές, ενιαίες λύσεις μετακίνησης.

«Η BMW είναι πρωτοπόρος στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης καθώς όχι μόνον αναγνώρισε σωστά και αντιμετώπισε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του παγκόσμιου καταναλωτή, αλλά έγινε από νωρίς και σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους,» σχολίασε η Shwetha Surender, Αναλύτρια Έρευνας της Frost & Sullivan. «Η εταιρία έχει επιδείξει την υπεροχή της σε προϊόντα αξίας για τον πελάτη με μία ευρεία γκάμα καινοτόμων και εξατομικευμένων προτάσεων, από ολοκληρωμένες λύσεις μετακίνησης μέχρι μοντέλα ευέλικτης χρήσης».

«Εκ μέρους του BMW Group, μας τιμά αυτή η διάκριση της Frost και Sullivan. Πριν από μερικά χρόνια, διακηρύξαμε ότι το BMW Group θα είναι ο Νο1 πάροχος premium προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης. Αυτή η ανεξάρτητη αναγνώριση της βιομηχανίας επιβεβαιώνει ότι το BMW Group οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση,» δήλωσε ο Dr. Markus Schramm, Senior Vice President Aftersales Business Management & Mobility Services BMW AG.

Πέρα από την ανάπτυξη του παραδοσιακού στόλου οχημάτων, το τμήμα στόλου πολλαπλών μαρκών Alphabet της BWM έχει επικεντρωθεί στο εταιρικό car sharing και τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις. Τα AlphaCity και BMW on Demand προσφέρουν αυξανόμενη ευελιξία τόσο σε εταιρικούς πελάτες όσο και σε ιδιώτες.

Το AlphaCity ήταν το πρώτο πρόγραμμα εταιρικού car sharing που λανσαρίστηκε σε όλο τον κόσμο. Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζει car sharing & leasing για βελτίωση της μετακίνησης των εργαζομένων. Η Alphabet συνεργάζεται με τη Dutch Railways NS για να προσφέρει την NS Business Card σε εταιρικούς πελάτες. Αυτή η πρωτοποριακή λύση περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα μέσα δημόσιας μεταφοράς σε μία και μόνο κάρτα με τσιπ που δεν χρειάζεται να έρθει σε επαφή με το μηχάνημα ανάγνωσης.

Το πρόγραμμα car sharing της BMW ‘DriveNow’ επεκτάθηκε στην αγορά Β. Αμερικής τον Αύγουστο του 2012. Το DriveNow επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν και να κάνουν κράτηση του πλησιέστερου αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τον εφαρμογή DriveNow app και να το ξεκλειδώνουν μέσω ψηφιακού κλειδιού ενσωματωμένου στην άδεια οδήγησης. Με την εφαρμογή ParkNow app που λανσαρίστηκε πρόσφατα, οι πελάτες μπορούν να αναζητούν και να πληρώνουν για χώρους στάθμευσης μέσω των κινητών τους.

Το DriveNow στην Ευρώπη είναι μία κοινοπραξία με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt, και στη Βόρεια Αμερική το DriveNow είναι πλήρους ιδιοκτησίας της BMW. «Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας των υπηρεσιών μετακίνησης της BMW είναι η χρήση τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών με πλήρως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μετακίνησης» επεσήμανε η Surender. «Ο συνδυασμός online κρατήσεων και κάρτας με τσιπ έκανε το car sharing εύκολο, αποδοτικό και επικερδές, ενώ το παγκόσμιο σύστημα για κινητές επικοινωνίες (GSM) διευκολύνει την τιμολόγηση και την ταχεία αναγνώριση της θέσης του οχήματος».

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω εξέλιξη ευφυών τεχνολογιών, η BMW ίδρυσε μία επενδυτική εταιρία - την BMW i Ventures – με κεφάλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρωτοβουλία αυτή έχει

ως στόχο την προώθηση κινητών εφαρμογών και τεχνολογιών στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξης της BMW σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μετακίνησης.

«Η βιωσιμότητα είναι βασικός παράγοντας του οράματος BMW. Είναι Νο1 αυτοκινητοβιομηχανία στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οκτώ χρόνια για τη βιώσιμη παραγωγή premium αυτοκινήτων» τόνισε η Surender. «Η πρωτοποριακή γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων BMW i της BMW (BEV/PHEV) –i3 και i8 – αντανακλά τη δέσμευσή της στις λύσεις βιώσιμης μετακίνησης.»

Η BMW i3 Concept σχεδιάστηκε σαν ένα συμπαγές όχημα megacity με άκρως ανταγωνιστική τιμή που προσφέρει λειτουργίες τηλεματικής, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας. Ο ηλεκτροκινητήρας μηδενικών ρύπων αποδίδει 125 kW/250Nm με άριστες επιδόσεις στο δρόμο.

Το i8 έχει σχεδιαστεί σαν υβριδικό σπορ μοντέλο που μπορεί να διανύσει 35 χλμ. με ηλεκτρική ισχύ και καταναλώνει λιγότερο από 3 λίτρα καυσίμου / 100 χλμ.

Το πρώτο κατάστημα BMW i άνοιξε στο Λονδίνο το 2012 - BMW i Park Lane. Είναι η πρώτη Έκθεση BMW i αφιερωμένη αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις