Translate:

SEAT Live Store - Ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου εικονικού εκθεσιακού χώρου

SEAT Live Store
SEAT Live Store - Ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου εικονικού εκθεσιακού χώρου

  • Για πρώτη φορά η μάρκα προσφέρει στους δυνητικούς πελάτες της μία online εμπειρία προϊοντικής επίδειξης
  • Ειδικοί της SEAT καθοδηγούν τους χρήστες μέσω video κλήσης, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του οχήματος και παρέχουν άμεσες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα


Η SEAT προσφέρει για πρώτη φορά στους δυνητικούς πελάτες της μια εικονική εμπειρία εκθεσιακού χώρου. Μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα SEAT Live Store, ειδικοί της SEAT καθοδηγούν τους χρήστες σε ένα προσωπικό, βήμα προς βήμα οπτικό tour, για να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της μάρκας, ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται. Με αυτό το καινοτόμο online σύστημα επικοινωνίας, η μάρκα οδηγεί την εμπειρία του χρήστη σε ένα προχωρημένο ψηφιακό επίπεδο που διευκολύνει στην επιλογή του αυτοκινήτου.


Κατά τη διάρκεια της video κλήσης, ένας ειδικός της SEAT καθοδηγεί τον χρήστη γύρω από το εσωτερικό και το εξωτερικό των αυτοκινήτων με δώδεκα σταθερές και τέσσερις κινητές κάμερες, ενώ απαντάει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον εξοπλισμό, την τεχνολογία και το σχεδιασμό του Ateca, του Leon και του Ibiza, των μοντέλων που είναι διαθέσιμα σε αυτή την πλατφόρμα. Επιπλέον, οποιοδήποτε συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ζητηθεί μπορεί να επισημανθεί, on line προϊοντικά video είναι άμεσα διαθέσιμα και το αυτοκίνητο μπορεί να διαμορφωθεί σε πραγματικό χρόνο. Ο online εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στη Βαρκελώνη και έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει την ισπανική και γερμανική αγορά σε 1η φάση.

Σύμφωνα με τον Gert-jan Geerse, head of Retail Development & Customer Experience της SEAT, «αυτός είναι ένας νέος τρόπος σύνδεσης με τους πελάτες μας που μπορούν να έχουν πρόσβαση στον εικονικό εκθεσιακό μας χώρο μέσα από το tablet, το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους. Το SEAT Live Store είναι ένας τρόπος για να κάνει ο δυνητικός πελάτης μία πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο, να κλείσει ένα test drive ή και να ολοκληρώσει την αγορά του, παραπέμποντας τον σε έναν αντιπρόσωπο».

Το SEAT Live Store σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τους εμπόρους, αλλά αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο επικοινωνίας που συνδέει τους εμπόρους με τους πελάτες με ένα μόνο κλικ και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στον χρήστη. Μετά τη κλήση, ο αντιπρόσωπος θα έρθει σε επαφή με τον πελάτη μέσα σε 48 ώρες προκειμένου να κανονίσουν μία επίσκεψη στο κατάστημα ή ένα test drive.

Η SEAT καινοτομεί στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών
Το νέο σύστημα επίδειξης προϊόντος είναι ενσωματωμένο σε μία omni-channel πλατφόρμα το οποίο συγχρονίζει ταυτόχρονα την τηλεφωνική επαφή με τη ζωντανή μετάδοση video μέσω Διαδικτύου. Ο ειδικός της SEAT και ο online χρήστης, μπορούν να περιηγηθούν στο Internet, να δουν συγκεκριμένες εικόνες και video και να ανταλλάξουν πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, όλα με στόχο την υποστήριξη της προϊοντικής παρουσίασης σε απευθείας σύνδεση.

Τo SEAT Live Store είναι σε λειτουργία στην Ισπανία και Γερμανία και προκειμένου να έχουν οι υποψήφιοι πελάτες αυτή την εξαιρετική εμπειρία το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα κάθε χώρας (www.seat.es / www.seat.de).


Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.
Bookmark and Share