Translate:

Solitaire και Master Class Editions βασισμένες στη νέα BMW 750Li xDrive (photo gallery)

Solitaire και Master Class Editions
Solitaire και Master Class Editions βασισμένες στη νέα BMW 750Li xDrive
Πρωταρχικό κίνητρο της BMW σύμφωνα με την εταιρεία είναι η δημιουργία κορυφαίων μοντέλων. Ωστόσο, ακόμα και το καλύτερο αυτοκίνητο έχει πάντα περιθώρια να εκφράζει καλύτερα το προσωπικό προφίλ των πελατών. Εδώ και 20 χρόνια το BMW Individual Manufactory είναι συνώνυμο με το κορυφαίο επίπεδο εξατομίκευσης.

Πρωταρχικό κίνητρο της BMW ήταν και παραμένει η δημιουργία κορυφαίων μοντέλων. Ωστόσο, ακόμα και το καλύτερο αυτοκίνητο έχει πάντα περιθώρια να εκφράζει καλύτερα το προσωπικό προφίλ των πελατών. Εδώ και 20 χρόνια το BMW Individual Manufactory είναι συνώνυμο με το κορυφαίο επίπεδο εξατομίκευσης. «Το BMW Individual Manufactory δεν είναι απλά ένας χώρος όπου ταλαντούχοι δημιουργοί προσφέρουν αυτοκίνητα με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες εξατομίκευσης των πελατών, αλλά και μία πελατοκεντρική φιλοσοφία που οδηγείται από την επιθυμία μας να προσφέρουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες τους», σχολιάζει ο Frank van Meel, Επικεφαλής της BMW M GmbH, υπεύθυνος για τα σπορ μοντέλα BMW αλλά και για τις αποκλειστικές εκδόσεις BMW Individual.

Το BMW Individual Manufactory δημιουργεί αποκλειστικά αυτοκίνητα, και παράλληλα εξελίσσει και παράγει εκδόσεις εξειδικευμένες για κάθε αγορά και ειδικά μοντέλα – αξιοσημείωτες είναι οι συνεργασίες με το γνωστό κατασκευαστή ρολογιών Girard Perregaux, τον παγκοσμίως διάσημο κατασκευαστή πιάνων Steinway & Sons ή την διακεκριμένη κατασκευάστρια ασημένιων ειδών ROBBE & BERKING. Μαζί με το BMW Individual Manufactory, η BMW Individual Collection συμπληρώνει την προϊοντική γκάμα BMW Individual. Αυτή περιλαμβάνει εξοπλισμό άριστα ευθυγραμμισμένο με κάθε σειρά της BMW, όπως αποκλειστικές εξωτερικές αποχρώσεις, δερμάτινα υλικά υψηλών προδιαγραφών, διακοσμητικά ένθετα και περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού.

Δύο αποκλειστικές εκδόσεις για τη νέα BMW Σειρά 7.
Με τη νέα BMW Σειρά 7, η BMW ήδη θέτει πρότυπα σύγχρονης πολυτέλειας, άνεσης και καινοτομιών. Το BMW Individual Manufactory ανεβάζει τώρα τον πήχη ακόμα ψηλότερα, διερευνώντας για μία ακόμα φορά τα όρια του εφικτού. Με αποκλειστικές και επιμελημένες λεπτομέρειες εξοπλισμού, το BMW Individual Manufactory επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές του ικανότητες παράγοντας δύο άκρως αποκλειστικές εκδόσεις της BMW 750Li xDrive – την “Solitaire Edition” που περιορίζεται σε έξι αντίτυπα και την “Master Class Edition”, από την οποία θα υπάρχει μόνον ένα και μοναδικό αντίτυπο.

Δύο αποκλειστικές εξωτερικές αποχρώσεις, BMW Individual Metallic Black Gold και BMW Individual Metallic Solitaire White, υπογραμμίζουν την εκφραστική σχεδιαστική γλώσσα της νέας BMW Σειράς 7. Για τις αποχρώσεις αυτές χρησιμοποιείται μία εξαιρετικά περίπλοκη μέθοδος, κατά την οποία λεπτές κρυστάλλινες φολίδες ενσωματώνονται σε ένα από τα τελευταία στρώματα της βαφής, πετυχαίνοντας μία ιδιαίτερα βαθιά λάμψη. Μία χρωμιωμένη πλάκα στην κολόνα C και των επτά μοντέλων που φέρει το λογότυπο “Solitaire”, και ένα διακοσμητικό ένθετο πίσω με το όνομα της έκδοσης, υποδηλώνουν διακριτικά τη μοναδικότητα του οχήματος.

Το εσωτερικό αποπνέει μία νέα διάσταση αισθητικής, πολυτέλειας και κομψότητας.
Μέσα στην καμπίνα, εκεί που ο πελάτης βιώνει την άνεση από πρώτο χέρι, ποικίλα αποκλειστικά στοιχεία τονίζουν την αισθητική, πολυτέλεια και κομψότητα αυτών των ειδικών εκδόσεων. Η δερμάτινη Merino ταπετσαρία BMW Individual σε απόχρωση Tartufo και η ασορτί επένδυση οροφής σε Alcantara συνθέτουν ένα περιβάλλον με τη δική του ταυτότητα. Πολύ μαλακά πατάκια από δέρμα προβάτου σε απόχρωση Tartufo, αποθηκευτικοί χώροι για χαρτομάντηλα με ασορτί δέρμα και στις δύο πίσω πόρτες καθώς και μαλακά μαξιλάρια επενδυμένα με Alcantara σε απόχρωση Tartufo με κεντημένο το λογότυπο “Solitaire” ή “Master Class” αντίστοιχα, αναδεικνύουν τον πολυτελή χαρακτήρα της BMW 750Li xDrive. Ένα φορητό μπαρ με ποτήρια σαμπάνιας και ένα ενσωματωμένο ψυγείο στην πίσω κεντρική κονσόλα διατίθενται για αναψυκτικά, ενώ μία ασημί πλακέτα στην κεντρική κονσόλα ενημερώνει διακριτικά τους επιβάτες ότι ταξιδεύουν με μία πολύ αποκλειστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής σε επτά αντίτυπα. Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο αυτών των ειδικών εκδόσεων είναι αναμφίβολα τα πέντε προαιρετικά ρομβοειδή ένθετα στις επενδύσεις του ταμπλό και των θυρών.

Η υψηλή αισθητική είναι εμφανές και στο χώρο αποσκευών. Η επένδυση Alcantara σε απόχρωση Tartufo όχι μόνο προστατεύει τις αποσκευές αλλά προάγει και την αίσθηση κομψής πολυτέλειας που είναι διάχυτη παντού στο αυτοκίνητο. Ακολουθώντας τον Upper Class χαρακτήρα του αυτοκινήτου, η γκάμα επιλογών περιλαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό κουτί για τη φύλαξη κλειδιών. Αυτό είναι βαμμένο σε απόχρωση BMW Individual Black Piano και φέρει ιριδίζον ένθετο στο καπάκι ενώ, όπως οι επενδύσεις εσωτερικού, διατίθεται προαιρετικά με ρομβοειδή ένθετα και ένα ένθετο με δερμάτινη επένδυση Alcantara.

BMW Individual fine-grain Merino – δέρμα κορυφαίας ποιότητας .
Τα καθίσματα είναι από τα λίγα στοιχεία ενός αυτοκινήτου με τα οποία οι επιβάτες βρίσκονται σε συνεχή επαφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Συνεπώς, συμβάλλουν σημαντικά σε μία αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης στο ταξίδι. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται αποκλειστικά με επένδυση BMW Individual fine-grain Merino, δέρμα κορυφαίας ποιότητας της BMW. Με την απαλή και ελαστική υφή του το δέρμα αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση αφής όντας άκρως ελκυστικό στην εμφάνιση. Αυτή η ειδική ποιότητα δέρματος αντανακλά το χαρακτήρα της BMW Individual – η επιλογή άριστων υλικών και η ανώτερη ποιότητα κατασκευής ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Μόνον δέρματα χωρίς ούτε ένα ψεγάδι χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας. Εφαρμόζονται δύο μέθοδοι κατεργασίας – μία ειδική διαδικασία επανεπεξεργασίας και στεγνώματος σε κενό, που συνήθως χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή δερμάτινων αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών. Έτσι το δέρμα BMW Individual fine-grain Merino γίνεται απαράμιλλα ελκυστικό και αποκτά μοναδική λάμψη. Ωστόσο, χάρη στην προσεκτική επεξεργασία, η φυσική σύσταση του αρχικού υλικού παραμένει αναλλοίωτη. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αναπνέει, αλλά ταυτόχρονα είναι μαλακό και με ομοιόμορφη δομή, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα άνεσης στους επιβάτες. Ωστόσο, η BMW Individual όχι μόνο εγκαινιάζει πρότυπα στη BMW Σειρά 7 με την υψηλή ποιότητα του δέρματος, αλλά και με άλλα προαιρετικά χαρακτηριστικά με δερμάτινη επένδυση. Πέρα από την πλάτη των καθισμάτων, δέρμα BMW Individual fine-grain Merino καλύπτει το πάνω και κάτω τμήμα του ταμπλό, τις επενδύσεις θυρών και τις κολόνες Β.

Αίσθημα άνεσης και υπεροχής από το σύστημα κίνησης.
Οι ειδικές εκδόσεις χρησιμοποιούν ένα V8 βενζινοκινητήρα με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Κάτω από το καπό της, η BMW 750Li xDrive αποδίδει 330 kW (450 hp) και ισχυρή μέγιστη ροπή 650 Nm (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 187 g/km)*. Το sedan επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 4,7 δεύτερα, μέχρι την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα των 250 km/h. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive αναγνωρίζει συνεχώς και αξιολογεί την τρέχουσα οδηγική κατάσταση, εκτελεί τις απαραίτητες παρεμβάσεις έγκαιρα και απαντά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου στις αλλαγές των οδηγικών συνθηκών. Ταυτόχρονα, η κατανομή ισχύος μεταβάλλεται άμεσα και με ακρίβεια και με τρόπο που όχι μόνο διασφαλίζει την ασφαλή και αξιόπιστη μετάδοση, αλλά εγγυάται πάντα και τη δυναμική συμπεριφορά μιας BMW. Επομένως, η συνεργασία κινητήρα και συστήματος μετάδοσης διασφαλίζει ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι που υπόσχεται μία γνήσια οδηγική απόλαυση υπό όλες τις συνθήκες.

BMW Individual Manufactory – η επιτομή της εξατομίκευσης.
Με σχολαστικότητα, ακρίβεια και αριστοτεχνική ποιότητα κατασκευής, οι πιο ασυνήθιστες επιθυμίες πελατών ικανοποιούνται στο BMW Individual Manufactory, εφόσον δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς ασφάλειας, τις αξίες της μάρκας ή τις νομικές απαιτήσεις. Το BMW Individual Manufactory προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να γίνουν οι ίδιοι σχεδιαστές με την υποστήριξη μιας ομάδας ειδικών οι οποίοι τους συμβουλεύουν πάνω στη διαμόρφωση της δικής τους BMW. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα και μοναδικό, πλήρως εξατομικευμένο μοντέλο που αντανακλά το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη με τον πιο αποκλειστικό τρόπο.

Επιπλέον, το BMW Individual Manufactory προσφέρει ποικίλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Υπάρχουν πάνω από 100 αποχρώσεις μόνο για το εξωτερικό. Οι πελάτες όμως μπορούν να προτείνουν ένα χρώμα της δικής τους επιλογής ή να επιλέξουν ένα χειροποίητο Coachline. Μπορεί να είναι συμπαγές, μεταλλικό ή ιριδίζον φινίρισμα, γυαλιστερό ή ματ, μονόχρωμο ή δίχρωμο – εκείνο που έχει σημασία είναι η επιθυμία του πελάτη.

Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι βασικός τομέας εξατομίκευσης, καθώς εκεί οδηγοί και επιβάτες έχουν τη μεγαλύτερη επαφή μαζί του. Επομένως, μέσω του BMW Individual Manufactory, ο πελάτης μπορεί να προσαρμόζει το όποιο στοιχείο εξοπλισμού της σειράς BMW Individual με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις προτιμήσεις του. Εκτός από την εξατομίκευση, οι πελάτες συχνά επιθυμούν να κοσμούν το όχημα με πιο ιδιαίτερα στοιχεία όπως αρχικά ή λογότυπα πάνω στις επενδύσεις εσωτερικού ή τα μαρσπιέ, τα προσκέφαλα ή τα σκιάδια. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται υλικά που προμηθεύουν οι ίδιοι οι πελάτες. Ειδικοί του BMW Individual Manufactory έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προσθέτουν εικονικά τον όποιο επιθυμητό εξοπλισμό. Τα κορυφαία οχήματα που προκύπτουν προδίδουν τις τρομερές δυνατότητες του BMW Individual Manufactory.

Το BMW Individual Manufactory βοηθά τους πελάτες μέσα σε μία δημιουργική ατμόσφαιρα να επανακαθορίζουν το πλαίσιο αποκλειστικότητας και να διευρύνουν τα όρια του εφικτού. Το αποτέλεσμα είναι πάντα σημείο αναφοράς και έμπνευσης για πελάτες και υπεύθυνους εξέλιξης. Τα ειδικά και μοναδικά μοντέλα που δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο ενσαρκώνουν το χαρακτήρα της BMW Individual – πελατοκεντρική φιλοσοφία με τέλεια αποτελέσματα.