Translate:

Ενσωμάτωση Smartphone στο νέο Opel Mokka X: Radio R 4.0 IntelliLink και NAVI 900 IntelliLink

Ενσωμάτωση Smartphone στο νέο Opel Mokka X: Radio R 4.0 IntelliLink και NAVI 900 IntelliLink
Ενσωμάτωση Smartphone στο νέο Opel Mokka X: Radio R 4.0 IntelliLink και NAVI 900 IntelliLink
Η νέα εξωτερική σχεδίαση του Opel MOKKA X δηλώνει τον τολμηρό χαρακτήρα του. Στο εσωτερικό, τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ένα λειτουργικό και άριστα διατεταγμένο ταμπλό με προηγμένα συστήματα infotainment IntelliLink. Σε συνδυασμό με την υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar, κάνουν το MOKKA X το καλύτερα συνδεδεμένο συμπαγές SUV στην Ευρώπη.


R 4.0 IntelliLink και NAVI 900 IntelliLink: το MOKKA X είναι άριστα συνδεδεμένο
Με τη νέα γενιά IntelliLink infotainment της Opel, οι ιδιοκτήτες φέρνουν εύκολα και άνετα τον κόσμο των smartphones και εφαρμογών στο MOKKA X τους. Στη Γερμανία, το NAVI 900 IntelliLink διατίθεται προαιρετικά, ενώ το R 4.0 IntelliLink προσφέρεται στάνταρ με την έκδοση εξοπλισμού Edition.

Το MOKKA X με R 4.0 IntelliLink διαθέτει οθόνη αφής επτά ιντσών και συνδεσιμότητα USB και Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις hands-free, audio streaming και προβολή φωτογραφιών, βίντεο και ταινιών. Όπως το NAVI 900 IntelliLink, είναι επίσης συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Το Android Auto βασίζεται στα Google Maps, Google Now, τη δυνατότητα συνομιλίας Google Talk και σε ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα εφαρμογών ήχου και μηνυμάτων που περιλαμβάνει τα WhatsApp, Skype, Google Play Music, Spotify, και podcast players. Μία ολοκληρωμένη λίστα των υποστηριζόμενων εφαρμογών διατίθεται στο https://support.google.com/androidauto/

Με το Apple CarPlay οι οδηγοί μπορούν να κάνουν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούνε μουσική απευθείας από την οθόνη αφής ή φωνητικά μέσω του Siri. Ανάμεσα στις εφαρμογές που υποστηρίζει το Apple CarPlay είναι Τηλέφωνο, Μηνύματα, Χάρτες, Μουσική και συμβατές εφαρμογές τρίτων. Μία πλήρης λίστα εφαρμογών διατίθεται στο apple.com/ios/carplay.

Η χρήση της όποιας εφαρμογής στο MOKKA X είναι εύκολη. Ένα εικονίδιο ‘Προβολής’ στην οθόνη αφής του infotainment είναι ορατό όταν το τηλέφωνο δεν είναι συνδεδεμένο. Στη συνέχεια, δείχνει είτε Apple CarPlay ή Android Auto (ανάλογα με το κινητό) όταν ένα συμβατό τηλέφωνο συνδεθεί μέσω USB. Το Android Auto απαιτεί τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android Lollipop 5.0 ή ανώτερο, ενώ το Apple CarPlay απαιτεί iPhone 5 ή μεταγενέστερο (πατήστε εδώ για τη λίστα συμβατών τηλεφώνων http://www.opel.com/compatibility).

Το Navi 900 IntelliLink προορίζεται για πελάτες που προτιμούν ένα ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Η απεικόνιση και η λειτουργία γίνονται μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής οκτώ ιντσών. Το IntelliLink επιτρέπει audio streaming, ανάγνωση εισερχόμενων SMS και φωνητικό έλεγχο καθώς και παρακολούθηση ταινιών και βίντεο – ασφαλώς μόνο με το αυτοκίνητο σταματημένο. Το σύστημα πλοήγησης περιλαμβάνει επίσης χάρτες 30 και πλέον Ευρωπαϊκών χωρών που προβάλλονται σε δύο ή τρεις διαστάσεις ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και να ελέγχονται με φωνητικές εντολές. Εξήντα ραδιοφωνικοί σταθμοί, προορισμοί, επαφές, αριθμοί τηλεφώνων ή playlists μπορούν να αποθηκεύονται ως “Αγαπημένα”.

Για τους φίλους της μουσικής, το MOKKA X με NAVI 900 IntelliLink διατίθεται επιπλέον με ένα υψηλών προδιαγραφών ηχοσύστημα της Bose. Το προαιρετικό, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+ επεκτείνει την εμβέλεια των ραδιοφωνικών σταθμών και την ποιότητα ήχου.

Opel OnStar: Ξεγνοιασιά για οδηγούς του MOKKA X

Με την υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar, οι ιδιοκτήτες MOKKA X έχουν δίπλα τους ένα “φύλακα άγγελο” – 24/7 365 ημέρες το χρόνο. Το σύστημα OnStar αντιδρά αυτόματα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι σε ένα ατύχημα, οι αισθητήρες του οχήματος ενημερώνουν αυτόματα ένα σύμβουλο OnStar.

Η αυτόματη απόκριση σε περίπτωση σύγκρουσης είναι ένα από τα πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά του Opel OnStar, που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη και διασφαλίζουν άριστη συνδεσιμότητα. Αυτή η μοναδική υπηρεσία που λειτουργεί με φιλικούς συμβούλους αντί μηχανές ξεκλειδώνει πόρτες από απόσταση, κατεβάζει προορισμούς απευθείας στο όχημα, αποστέλλει emails για την κατάσταση του οχήματος και (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) προσφέρει ένα 4G/LTE Wi-Fi hotspot.

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία OnStar είναι η εφαρμογή κινητού myOpel, που επιτρέπει κλείδωμα/ξεκλείδωμα θυρών από απόσταση, online εντοπισμό οχήματος και ενεργοποίηση της κόρνας και των φώτων αλάρμ. Οι πελάτες μπορούν επίσης να εμφανίζουν σημαντικά δεδομένα όπως κατάσταση λαδιού ή πιέσεις ελαστικών, να στέλνουν προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου και – ανάλογα με την τοπική διαθεσιμότητα – να διαχειρίζονται το Wi-Fi hotspot, που επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι επτά συσκευών μέσα και γύρω από το όχημα.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις