Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Πλουσιόπαιδα στο Instagram καίνε Mercedes επειδή απλά βαριούνται! (βίντεο)

Πλουσιόπαιδα στο Instagram καίνε Mercedes επειδή απλά βαριούνται! (βίντεο)
Όταν εσύ πιστεύεις ότι το να πας για καφέ ή σινεμά με κάποιον φίλο σου, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να περάσεις την ώρα σου, κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη γι’ αυτό.

Για ακόμη μία φορά, προκαλούν τα παιδιά πλούσιων οικογενειών στο Instagram, αυτή τη φορά διαλύοντας τα πανάκριβα υπάρχοντά τους.
Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από τις προκλητικές φωτογραφίες της πλούσιας καθημερινότητάς τους, έρχεται αυτή τη φορά παρέα πλούσιων παιδιών από τις ΗΠΑ, η οποία δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο όπου απαθανατίζει τη στιγμή που βάζει φωτιά σε μια Mercedes αξίας 105.000 ευρώ.
Τα πλούσια αυτά παιδιά επέλεξαν να κάνουν κάτι τέτοιο «επειδή βαριόντουσαν» αλλά και για «να γελάσουν».
Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών καθώς, μεταξύ άλλων, ένας αναφέρει: «Αυτή η σελίδα είναι η απόδειξη ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν επίπεδο».
Ένας άλλος προσθέτει: «Απλά σπαταλάτε τα χρήματά σας όταν άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Εκτιμήστε αυτό που έχετε, αντί να καίτε πράγματα, για να γίνετε ευτυχισμένοι».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο αυτό δεν ήταν το μοναδικό του είδους καθώς υπήρχαν αντίστοιχα βίντεο και φωτογραφίες, στο Instagram, όπου παρουσιάζουν πλουσιόπαιδα να πλένουν το αμάξι τους με σαμπάνια, να πετάνε πανάκριβο ρόλεξ στην τουαλέτα, ή να καίνε πανάκριβα παπούτσια και όλα αυτά; Έτσι για την πλάκα τους.