Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέος χρονικός «εκτροχιασμός» για τους συρμούς του Τραμ;

Νέος χρονικός «εκτροχιασμός» για τους συρμούς του Τραμ; 
Παράταση φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, να πήρε ο διαγωνισμός για την προμήθεια 25 νέων Συρμών Τραμ για τις επόμενες επεκτάσεις του δικτύου του Τραμ στην Αθήνα, ύστερα από απαίτηση εταιρειών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό που ζήτησαν χρόνο και διευκρινήσεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο διαγωνισμός ύψους 64-65 εκατ. ευρώ πάει για αρχές με μέσα Μάιου, αν και έληγε θεωρητικά τις επόμενες ημέρες.
Σημειώνεται ότι σε αυτόν εμφανίζονται να δείχνουν ενδιαφέρον ονόματα όπως οι Αlstom, Hyundai, Bombardier, Skoda, CAF, PESA κ.λπ..
Πάντως, μένει να φανεί εάν αυτή τη φορά ευοδωθεί η νέα προσπάθεια, τρίτη στη σειρά, που γίνεται για την προμήθεια συρμών. Ο πρώτος διαγωνισμός κράτησε περί τα δύο έτη, είχαμε μπαράζ εμπλοκών και προσφυγών από συμμετέχοντες, ακυρώθηκε, ενώ το 2016 δημοπρατήθηκε εκ νέου, πριν τελικά… ακυρωθεί από τη νέα διοίκηση, που στο μεταξύ ανέλαβε, καθώς θεωρήθηκε πως η προκήρυξη ήταν «φωτογραφική»! Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε εάν αυτή τη φορά γίνει ο διαγωνισμός ή πάμε για νέο «εκτροχιασμό».

Πηγή: reporter.gr