Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Τhessaloniki Tuning Show 19, 20 & 21 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Τhessaloniki Tuning Show  19, 20 & 21 Μαΐου 2017 


Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, του Thessaloniki Tuning Show που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Μαΐου 2017, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Helexpo).


Ένα πρωτοποριακό σύνθετο event διάρκειας 3 ημερών με ανανεωμένη εμφάνιση και θεματολογία, το οποίο αποτελεί τη μόνη μαζική διοργάνωση στην πόλη μας για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του Motorsport, εξελίσσεται και διευρύνεται, ώστε να παρουσιάζει ολοκληρωμένες προτάσεις στους πολυάριθμους επισκέπτες του, που αναζητούν λύσεις για το αυτοκίνητο από τους επαγγελματίες του είδους.

Απευθύνεται σε όλο το καταναλωτικά ενεργό κοινό, τονίζει την παγκόσμια αγορά aftermarket, τη δυναμική και τις προοπτικές, που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από τη σύγχρονη δομή της τόσο σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και παρουσίασης, στοχεύει στη συσπείρωση του ενδιαφέροντος ολόκληρου του φάσματος των επαγγελματιών του χώρου, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο μεταξύ τους.

Η συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου με περίπτερα, οι διακεκριμένοι οδηγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και οι συνεργασίες με τους πιο έγκυρους φορείς, έχουν καταστήσει τη διοργάνωση θεσμό.

Συνδυάζοντας τα διαφορετικού χαρακτήρα πεδία που το συνθέτουν, το Thessaloniki Tuning Show έχει καταφέρει να τοποθετηθεί σαν ένα σύγχρονο εκθεσιακό προϊόν που προσελκύει διεθνείς οίκους, δημιουργεί μια αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ παρέχει πολύπλευρες προοπτικές προβολής, αποτελώντας ένα εργαλείο για τις επιχειρήσεις του κλάδου με πολλαπλά οφέλη.

Η ιστορία του έχει αποδείξει, ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αποκομίσει άμεσο όφελος από τις συμφωνίες που προέκυψαν στα πλαίσια της διοργάνωσης, αλλά και έμμεσα οφέλη από συνεργασίες και γνωριμίες.

Το Thessaloniki Tuning Show εφαρμόζει ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις above και below the line ενέργειες επικοινωνίας.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή υψηλών standards και ποιότητας, στο πλαίσιο της έκθεσης Thessaloniki Tuning Show, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ποικίλων παράλληλων ψυχαγωγικών και διαγωνιστικών εκδηλώσεων, που στοχεύουν να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν αλλά και να εμπνεύσουν, φροντίζοντας για τη διασκέδαση των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας παράλληλα στον επαγγελματία την άνετη και απευθείας παραγωγική επαφή με τους επισκέπτες – υποψήφιους πελάτες.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.thessalonikituningshow.gr