Translate:

Πρεμιέρα του νέου Ducato 4x4 στην Έκθεση Caravan Salon 2017 του Düsseldorf

Πρεμιέρα του νέου Ducato 4x4 στην Έκθεση Caravan Salon 2017 του Düsseldorf
Η σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό, η Έκθεση Caravan Salon 2017, φιλοξενείται στη γερμανική πόλη Düsseldorf, από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμα χρονιά, η Fiat Professional δηλώνει «παρών» σε αυτή την υψηλού κύρους έκθεση, με κύριο πρωταγωνιστή το best-seller Ducato, έναν αδιαμφησβήτητο ηγέτη στις ευρωπαϊκές αγορές, που διαθέτει την ιδανική βάση αυτοκινούμενου για τους λάτρεις της κατασκήνωσης.


Στην εκδήλωση κάνει επίσημη πρεμιέρα το νέο Ducato 4x4, ενώ στο περίπτερο της Fiat Professional κάνει την πρώτη του εμφάνιση το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017, βασισμένο στην τετρακίνητη έκδοση του best seller, που ανοίγει νέους ορίζοντες για πιο δραστήριες διακοπές. Όλο και περισσότεροι λάτρεις του είδους θεωρούν ότι τα οχήματα αναψυχής δεν είναι απλώς μια πρακτική λύση για τις διακοπές τους, αλλά ο τρόπος έκφρασης του προσωπικού lifestyle. Το Fiat Ducato 4x4 Expedition 2017 έχει δημιουργηθεί για τους πελάτες που έχουν ένα ιδιαίτερο lifestyle, αγαπούν την περιπέτεια, και ταυτόχρονα επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων τεχνολογικά χαρακτηριστικών.

Το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017 είναι ένα τετρακίνητο, παντός εδάφους όχημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιλέγουν ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Η μόνιμη τετρακίνηση διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός εξασφαλίζει τη σωστή μεταφορά της ροπής ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες. Η διάταξη είναι τέτοια ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο για να μην υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον μεταφερόμενο εξοπλισμό. Άλλωστε, αυτό αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα του Ducato. Το νέο σύστημα 4x4 παράλληλα συνεργάζεται άμεσα με τα συστήματα ασφαλείας του Ducato, και κυρίως με το ESC. Έτσι, το Ducato 4x4 παρουσιάζει άψογο κράτημα, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, όπως συμβαίνει συχνά με αυτού του είδους τα οχήματα.

Από τη στιγμή της γέννησής του το 1981, το Ducato θεωρείται το ιδανικό όχημα για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν την άμεση επαφή με τη φύση και την επιλογή χώρου παραμονής τους. Πριν από 36 χρόνια το Ducato έφερε την επανάσταση στην αγορά των μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων χάρη στην εμπρός κίνηση, τους ισχυρούς κινητήρες και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης. Μια επανάσταση η οποία συνεχίζεται μέσα από την παρουσίαση διαφόρων νέων εκδόσεων, όπως το νέο Ducato 4x4.

Η νέα σειρά 4x4 επεκτείνεται σε όλες τις εκδόσεις Ducato (van & truck που διατίθενται σε 4X2 εκδόσεις) και εκφράζει απόλυτα την ικανότητα της Fiat Professional να αντιλαμβάνεται, να προβλέπει και να ικανοποιεί τις νέες ανάγκες στην αγορά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στην κατηγορία, κατά τη διάρκεια ενός και πλέον αιώνα ιστορίας.

Για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά του Ducato είναι κορυφαία για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων: ένα τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού πίσω τμήμα, το κάθε εκατοστό του οποίου μπορεί να αξιοποιηθεί με έξυπνο τρόπο για να κάνει όλο τον χώρο διαθέσιμο για διακοπές. Το Fiat Ducato διαθέτει ένα εξαιρετικό κύκλο στροφής για να διευκολύνει τους επιτόπιους ή μη ελιγμούς. Ένα δυνατό σημείο του μοντέλου είναι η απαράμιλλη άνεσή του: ασφαλής, ευχάριστη οδήγηση, άνετα καθίσματα στο στιλ "Captain Chair" με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ρυθμιζόμενο υδραυλικό τιμόνι. Τέλος, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, οι οποίες επιτρέπουν ένα ήρεμο και ασφαλές ταξίδι.

Επιπλέον οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης του Ducato έχουν αναπτυχθεί με βάση τις ιδιαιτερότητες των camper vans. Όλοι οι κινητήρες είναι κορυφαίοι στην κατηγορία και ξεχωρίζουν για την υψηλή απόδοση - υψηλή ροπή στις χαμηλές στροφές, ένα σημαντικό στοιχείο για τους οδηγούς των camper van - και ταυτόχρονα για χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Στην έκθεση Caravan Salon 2017 στο Düsseldorf η Fiat Professional παρουσιάζει και ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο βασισμένο στο Talento, μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πιο συμπαγές και ευέλικτο camper van. Η παρουσία της Fiat Professional στην έκθεση ολοκληρώνεται με το Fullback Cross pickup, ένα ιδανικό όχημα για extreme εξορμήσεις χάρη στη μετάδοση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς και την άνετη 5-θέσια καμπίνα.