Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

KTM 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά "αγωνιστικά γονίδια"!

KTM 250 DUKE
KTM 250 DUKE

Διαθέτοντας εμφάνιση που εντυπωσιάζει και προσφέροντας αξεπέραστες επιδόσεις για την κατηγορία της, η ολοκαίνουρια KTM 250 DUKE είναι η μόνη μοτοσυκλέτα Naked 250cc με αγωνιστικό DNA! Οι πρώτες μοτοσυκλέτες έχουν ήδη φτάσει στη χώρα μας και το μοναδικό αυτό μοντέλο της ΚΤΜ είναι διαθέσιμο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των € 4.390!Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό, η νέα KTM 250 DUKE διαθέτει υπερσύγχρονη οθόνη LCD η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πληροφόρηση για την ταχύτητα στο κιβώτιο, λυχνία shifter, ένδειξη στάθμης καυσίμου και ένδειξη υπενθύμισης για το επόμενο service. Προσφέροντας κορυφαία εργονομία, η σέλα δύο επιπέδων θα φιλοξενήσει αναβάτες κάθε αναστήματος και θα τους μεταφέρει άνετα σε κάθε διαδρομή θέτοντας το πρότυπο της κατηγορίας στην ποιότητα κύλισης.

Σε ένα δυναμικό πακέτο, εκείνο που τραβά τα βλέμματα άμεσα είναι η αιχμηρή σχεδίαση της νέας KTM 250 DUKE. Ως περήφανη μικρή αδερφή της KTM 1290 SUPER DUKE R, στον σχεδιασμό της κυριαρχεί το επιθετικό εμπρός της μέρος και τα κορυφαίας ποιότητας και φινιρίσματος περιφερειακά.


Για κάθε παραπάνω πληροφορία αλλά και για να αποκτήσετε τη νέα KTM 250 DUKE, μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ.