Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η MINI και το MAD παρουσιάζουν το «THE MINI DESIGN LAB» στο φετινό MadWalk 2018 by Serkova

Η MINI και το MAD παρουσιάζουν το «THE MINI DESIGN LAB» στο φετινό MadWalk 2018 by Serkova

Το μοναδικό fashion music event της χρονιάς δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους σχεδιαστές να αναδείξουν τις δημιουργίες τους με ένα μοναδικό act on stage.

Το MadWalk 2018 by Serkova είναι το μοναδικό fashion music project της χρονιάς που συνδυάζει ανατρεπτικά live performances με μοναδικά fashion shows. Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η ΜΙΝΙ που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και σε κάθε τους μορφή. Από τη δεκαετία του 1960, όταν το πρώτο Mini έγινε design icon, με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα, η ΜΙΝΙ συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων.


Για πρώτη φορά η MΙΝΙ και το MAD μέσα απο το « THE MINI DESIGN LAB », δίνουν την ευκαιρία σε ανερχόμενους σχεδιαστές να δείξουν το ταλέντο τους συμμετέχοντας με τις δημιουργίες τους σε ενα ιδιαίτερο catwalk. Μαζί τους θα βρεθεί και ένας νέος designer, νικητής του διαγωνισμού « THE MINI DESIGN LAB CONTEST », για να δείξει σε όλο το κοινό τις δημιουργίες του. Σε αυτό το μοναδικό Live act θα πρωταγωνιστήσει το νέο μοντέλο της ΜΙΝΙ που θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό act «πρόκληση».

Όλοι οι σχεδιαστές του «THE MINI DESIGN LAB» έχουν τη δυνατότητα να μας συστηθούν και μέσα από την τηλεόραση του MAD με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, ενώ η ΜΙΝΙ θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα στο χώρο της μόδας.

Το Madwalk 2018 by Serkova θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και παρουσιαστές του θα είναι ο Χρήστος Μάστορας (frontman του συγκροτήματος Μέλισσες) και η Μαίρη Συνατσάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://2018.madwalk.gr/contests/