Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Σοκαριστικό...Στη δημοσιότητα η στιγμή που το «αυτόνομο» ταξί της Uber σκοτώνει την ποδηλάτισσα. Το αυτοκίνητο δεν φρέναρε καθόλου!! Δες το βίντεο

Σοκαριστικό...Στη δημοσιότητα η στιγμή που το «αυτόνομο» ταξί της Uber σκοτώνει την ποδηλάτισσα. Το αυτοκίνητο δεν φρέναρε καθόλου!! (video)

Η κάμερα αδιάψευστος μάρτυρας της σοκαριστικής αποτυχίας των δοκιμών της UBER που σκότωσε...Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Τέμπε της Αριζόνα το βίντεο με το τροχαίο του αυτόνομου αυτοκινήτου της Uber που στοίχισε τη ζωή σε μία ποδηλάτισσα.Η Ιλέιν Χέρτζμπεργκ είναι το πρώτο θύμα τέτοιου δυστυχήματος και όπως φαίνεται από τα πλάνα του βίντεο, το αυτόνομο όχημα της Uber δεν φρέναρε καθόλου.

Το όχημα μάλιστα είχε οδηγό την ώρα της σύγκρουσης με την ποδηλάτισσα, όμως είχε αφήσει τον έλεγχο στον αυτόνομο σύστημα.

Στο βίντεο που θα δείτε, αποτυπώνεται το όχημα να τρέχει και να πέφτει πάνω στην ποδηλάτη, χωρίς να σταματά καθόλου, αλλά και η οδηγός που σοκάρεται από τη σύγκρουση.

Μετά το σοκαριστικό δυστύχημα η εταιρία ανακοίνωσε ότι σταματάει όλες τις δοκιμές αυτόνομων οχημάτων της που πραγματοποιούνται σε ΗΠΑ (Αριζόνα και Πίτσμπουργκ) και Καναδά (Τορόντο).

Δείτε - αν αντέχετε -  το σοκαριστικό βίντεο με το αυτόνομο όχημα που δεν φρέναρε καθόλου στην θέα της γυναίκας... αμέσως παρακάτω: