Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

drivaro: Το νέο εργαλείο δικτύωσης για τους οδηγούς όλων των οχημάτων!

drivaro: Το νέο εργαλείο δικτύωσης για τους οδηγούς όλων των οχημάτων!

Πρόκειται για μία πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα, με αποστολή να συνδέσει τους οδηγούς μεταξύ τους, μέσα σε μια δυνατή κοινότητα.


Μέσα στο drivaro μπορείτε να εντοπίσετε άλλα οχήματα σαν το δικό σας,να τα ακολουθήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις ή να λύσετε κοινά προβλήματα.

Παράλληλα, το drivaro βοηθά τους χρήστες να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου όπως συνεργεία, ηλεκτρολογεία, φανοποιία, βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ, αλλά και να ενημερωθούν για όλα τα νέα της μηχανοκίνησης από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του χώρου!


Φτιάξτε δωρεάν ένα προφίλ για κάθε όχημα σας, δημοσιεύστε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, κρατήστε ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης, βάλτε υπενθυμίσεις, κλείστε online ραντεβού και πολλά ακόμα!

Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες μπορούν να βάλουν την επιχείρηση τους στο drivaro και να συνδεθούν με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση τους μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ανοίξτε δωρεάν το δικό σας e-shop και δώστε σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σκοπός του drivaro είναι να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αναζητώντας αξιόπιστα συνεργεία και να διευκολύνει όλη την διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού, αιτήματος οικονομικής προσφοράς και παραγγελίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.