Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Η BMW συνεργάζεται με την Paramount Pictures στη νέα ταινία ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ με την BMW M5 να φιγουράρει δίπλα στον Tom Cruise

Η BMW συνεργάζεται με την Paramount Pictures στη νέα ταινία ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ με την BMW M5 να φιγουράρει δίπλα στον Tom Cruise

Το BMW Group ανακοίνωσε ότι είναι ο αποκλειστικός, παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος στη νέα ταινία της σειράς δράσης των Paramount Pictures και Skydance Media, ‘Επικίνδυνη Αποστολή:
Η Πτώση’ που λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου. Η BMW συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011, και στην προσεχή ταινία, για μία φορά ακόμα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων και παγκόσμιες δραστηριότητες marketing.
BMW Trailer:

Στη νέα ταινία, ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, εξ αιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett, και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie.

Στο δυναμικό της ομάδας μπαίνει η νέα BMW M5 και αρκετά ακόμα μοντέλα BMW, αναμεσά τους οι 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, BMW Σειρά 7 Sedan και BMW R nineT Scrambler.

Διακοσμημένη με Αξεσουάρ BMW M Performance, όπως μαύρη μάσκα (νεφρών) και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακονήματα, η BMW M5 κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην ταινία. Με τον πανίσχυρο 4.4L V8 biturbo κινητήρα με τεχνολογία TwinPower Turbo και 441 kW/600 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km) και νέο, υψηλών επιδόσεων σύστημα τετρακίνησης M xDrive, η BMW M5 φροντίζει ο Ethan Hunt (Cruise) να έχει πάντα την καλύτερη δυνατή πρόσφυση και την τέλεια δυναμική συμπεριφορά για να μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά από τους εχθρούς του.

Η BMW R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 1986 BMW Σειρά 5 Sedan, από το ιστορικό παρελθόν της BMW κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη.

Το trailer της Paramount Pictures δίνει μία γεύση από τη δράση: https://www.youtube.com/watch?v=MEOOas3JZt0

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Paramount Pictures, η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της BMW με θέμα “Mission to Thrill” θα προωθήσει και θα υποστηρίξει το λανσάρισμα στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα συμπεριλάβει κοινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μέσα, αναδεικνύοντας μία γκάμα διαφορετικών οχημάτων, έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακό περιεχόμενο σε ιστότοπους της BMW, καθώς και άλλα βασικά κανάλια, δράσεις του δικτύου εμπόρων και άλλα.

«Η BMW και η ‘Επικίνδυνη Αποστολή’ ταιριάζουν άριστα. Είμαστε περήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Paramount Pictures και που τα δυναμικά αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες μας απογειώνουν τη θρυλική κινηματογραφική σειρά. Για συναρπαστικές καταδιώξεις, χρειάζεσαι αυτοκίνητα με εντυπωσιακή δυναμική συμπεριφορά», δήλωσε ο Uwe Dreher, Επικεφαλής Επικοινωνίας για τις Μάρκες BMW, BMW M και BMW i. «Αυτό προσφέρει την ιδανική σκηνή για τον πιο δυναμικό μας αθλητή business: την BMW M5».


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε και πάλι την BMW ως εταίρο στην ταινία ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση΄», δήλωσε η Irene Trachtenberg, Ανώτερη Αντιπρόεδρος, Παγκόσμιες Συνεργασίες Marketing της Paramount Pictures. «Η συνεργασία μας με την BMW αποτελεί μία παγκόσμια πλατφόρμα για να πλησιάσουμε τους φίλους της σειράς ‘Επικίνδυνη Αποστολή’ σε όλο τον κόσμο και να αξιοποιήσουμε το αμοιβαίο πάθος μας για τεχνολογική καινοτομία, καταιγιστική δράση και ασυναγώνιστη αφήγηση».

Η συνεργασία μεταξύ BMW και Paramount Pictures στη σειρά ‘Επικίνδυνη Αποστολή’, που χρονολογείται από το 2011, έχει ήδη προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους αρκετές κλασικές στιγμές της ιστορίας του κινηματογράφου. Η μάρκα BMW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην πλοκή κάθε ταινίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και το όραμα έχουν βοηθήσει τους πράκτορες IMF να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Το πρωτότυπο BMW i Vision Dynamics concept, που έδωσε μία πρώτη γεύση από το επαναστατικό σπορ μοντέλο BMW i8 hybrid και τεχνολογίες όπως Head-Up Display και ενεργή Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection), έκανε το ντεμπούτο του στην ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα’ το 2011.

Το 2015, ακολούθησε η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος’ στην οποία η BMW M3 κατέγραψε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές οδηγικής δράσης με όπισθεν στην ιστορία του κινηματογράφου. Το αυτοκίνητο της ταινίας για μία φορά ακόμα ήταν προάγγελος μελλοντικής τεχνολογίας με λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα θυμούνται με νοσταλγία την τρελή καταδίωξη όπου ο Ethan Hunt οδηγεί την BMW Motorrad S 1000 RR στα βουνά έξω από το Μαρρακές.

Η ‘Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση’ υπόσχεται να είναι η πιο θρυλική αποστολή στην ιστορία της σειράς.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.


Οι τιμές για οχήματα που επισημαίνονται με (**) ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Αναφορικά με αυτά τα οχήματα, για σχετικούς φόρους και τα όποια ειδικά τέλη που βασίζονται σε εκπομπές CO2, οι τιμές CO2 ίσως διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται εδώ (ανάλογα με την εθνική νομοθεσία).

Οι προδιαγραφές εκπομπών CO2 προσδιορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/EC και την Pkw-EnVKV, και βασίζονται στις τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 που ορίζει ο κύκλος NEDC.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.