Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Πρώτη νίκη της σεζόν στο χώμα για τους Florin Tincescu (ROM)/Alina Pop (ROM) με Abarth 124 rally

Πρώτη νίκη της σεζόν στο χώμα για τους Florin Tincescu (ROM)/Alina Pop (ROM) με Abarth 124 rally
Πρώτη νίκη της σεζόν στο χώμα για τους Florin Tincescu (ROM)/Alina Pop (ROM), οι οποίοι ...
κυριαρχούν στην κατηγορία τους και είναι ενδέκατοι στη συνολική κατάταξη του Ρουμανικoύ πρωταθλήματος


Στην Ιταλία, ο νεαρός οδηγός Christopher Lucchesi (ITA) με συνοδηγό το Marco Pollicino (ITA) κατέκτησαν την τέταρτη επιτυχία τους στην κατηγορία R-GT του τοπικού πρωταθλήματος, στο Rallye Elba.

Το Abarth 124 rally επιβεβαίωσε ότι άξιζε την προσοχή μας και στους χωμάτινους αγώνες σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις το Σαββατοκύριακο.

Στη Ρουμανία, στους σκληρούς χωματόδρομους του Arad rally, ο Florin Tincescu (ROM) και o Alina Pop (ROM) κατέκτησαν την νίκη στη κατηγορία R-GT, εξασφαλίζοντας μια ενδέκατη θέση στη συνολική κατάταξη.

Στην Ιταλία, το Abarth 124 rally που διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες προσαρμογής ξεχώρισε στους ελικοειδείς δρόμους της ειδικής διαδρομής στην άσφαλτο του Rallye Elba, φέρνοντας στον νεαρό Christopher Lucchesi (ITA) και στον συνοδηγό Marco Pollicino (ITA) την τρίτη νίκη της φετινής σεζόν στη κατηγορία R-GT. Τερμάτισαν μπροστά από το συνδυασμό Andrea Modanesi (ITA) με συνοδηγό τον Roberto Mometti (ITA) της ομάδας Bernini Rally.

Με τις δύο αυτές νίκες, το Abarth 124 rally έχει συγκεντρώσει συνολικά 14 στη κατηγορία του και έτσι κερδίζει αυτή τη σεζόν στο Ιταλικό, Γαλλικό, Ρουμανικό, Σλοβενικό και Ισπανικό πρωτάθλημα ενώ επιπλέον έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Rally Tour de Corse του παγκόσμιου πρωταθλήματος της FIA R-GT.

Στη Ρουμανία, το Rally ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, συναρπαστικό, με τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές να έχουν πολλές εναλλαγές μέσα στο δάσος. Αυτές οι συνθήκες δεν επιβράδυναν τον νεαρό Ρουμάνο Florin Tincescu, ο οποίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά χωμάτινο τερέν με πισωκίνητο αυτοκίνητο. "Ο αγώνας μου με το Abarth 124 ήταν εξαιρετικά αξιόπιστος, κυρίως επειδή δεν είχαμε καθυστερήσει, ούτε και στα πιο σκληρά περάσματα", δήλωσε στο τέλος του αγώνα. "Ήταν ένας πολύ σκληρός και επιλεκτικός αγώνας και για τον λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιτυχία μας ".


Στο Rallye Elba, και τα δύο αγωνιστικά αυτοκίνητα Abarth 124 rally έκοψαν το νήμα στη γραμμή τερματισμού, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα αυτοκίνητα με το Σκορπιό είναι ήδη εξαίρετα. Για άλλη μια φορά, ο Lucchesi (ITA) πήρε το προβάδισμα και είχε την ικανοποίηση να κάνει άριστο χρόνο στις πιο απαιτητικές ειδικές διαδρομές μιας πολύ θεαματικής και συναρπαστικής πορείας διασχίζοντας το άγριο νησί που εξορίστηκε ο Ναπολέων. "Οι τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες σημαίνουν ότι μπορώ να πω σοβαρά τις απαιτήσεις μου, θέλω να κερδίσω το ιταλικό πρωτάθλημα R-GT, είναι ο στόχος μου για αυτή τη σεζόν", δήλωσε. "Η εξαιρετική αξιοπιστία του Abarth 124 rally αποτελεί βασικό στοιχείο για την επίτευξη αυτού του στόχου".