Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

To Abarth 124 Rally πήρε άλλες δυο νίκες στο Ισπανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα Ράλι

To Abarth 124 Rally πήρε άλλες δυο νίκες στο Ισπανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα Ράλι

Το 124 Rally που οδηγούσε ο Monarri (SPA), πήρε την 4η θέση στην Ισπανία ενώ ο Sanjuàn (SPA) κέρδισε στα R-GT και προηγείται στη δικίνητη κλάση.

Στο Rallye des Vosges στη Γαλλία, ο Γάλλος Astier πήρε με το 124 Rally τη νίκη στα R-GT ενώ ήταν 11ος συνολικά στα δικίνητα.

Επιτυχία στο Rally Italia Sardegna για το Abarth 500 R3T με την ομάδα Rally Italia Talent.

Στο πρωτάθλημα ADAC F4 όπου χρησιμοποιούνται κινητήρες Abarth, ο Γερμανός Zahid, ο Βραζιλιάνος Fittipaldi και ο Νεοζηλανδός Lawson κέρδισαν στο Red Bull Ring.

Το Abarth 124 Rally παραμένει ανίκητο στην κατηγορία R-GT στα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ράλι. Μετρά 16 συνεχόμενες επιτυχίες στην κατηγορία με εξαιρετικές θέσεις.

Στο Rallye de Ourense στην Ισπανία, 4ο γύρο του ασφάλτινου Ισπανικού πρωταθλήματος το Abarth 124 Rally των Alberto Monarri (SPA) και Rodrigo Sanjuan (SPA) βρέθηκε μια ανάσα από το βάθρο (4οι) στην συνολική κατάταξη και ήταν 1οι στο R-GT και στα δικίνητα. Χάρη σ' αυτή την επιτυχία το πλήρωμα του SMC Junior Motorsport team προηγείται στη βαθμολογία στα δικίνητα στο Iberian Championship Trophy.

Στο Rallye des Vosges στη Γαλλία, 4ο αγώνα του Transalpine Championship, οι Raphael Astier (FRA), Frédéric Vauclaire (FRA) οδήγησαν από την αρχή των αγώνα με το 124 Abarth Rally σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο και στις 12 ειδικές διαδρομές.

Στη Σαρδηνία το πλήρωμα Aci Rally Italia Talent του 22χρονου Andrea Nori, από το Bassano del Grappa και της 22χρονης Sofia Peruzzi, από το Montecchio Maggiore, κέρδισε στην κατηγορία RC3 στο Rally Italia Sardegna, το μόνο Ιταλικό αγώνα που προσμετρά στο World Rally Championship. Ο Nori και η Peruzzi επελέγησαν μέσα από 7000 συμμετέχοντες και ο αγώνας αυτός ήταν η ανταμοιβή τους.

Την ίδια στιγμή στην Αυστρία 30 νεαροί οδηγοί συμμετείχαν στον 4ο γύρο του πρωταθλήματος ADAC F4 με κινητήρες Abarth, στην πίστα Red Bull Ring. Στον 1ο αγώνα κέρδισε ο Enzo Fittipaldi (εγγονός του δυο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή F1, Emerson), στο 2ο αγώνα κέρδισε ο Γερμανός Lirim Zendeli, και στον 3ο ο Νεοζηλανδός Liam Lawson.
Οι νίκες του Abarth 124 rally στην κατηγορία R-GT 2018: