Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Νέα καύσιμα Shell V-Power με πρόσθετα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Dynaflex

Νέα καύσιμα Shell V-Power με πρόσθετα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Dynaflex
Τη νέα γενιά καυσίμων V-Power με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex παρουσίασε η Shell. Τα νέα ...
καύσιμα ενσωματώνουν μοναδικά πρόσθετα για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή τους είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.


Η νέα βενζίνη Shell V-Power και Shell V-Power Racing προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Το νέο πρόσθετο με τεχνολογία Dynaflex βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Επίσης, περιέχει νέο συστατικό μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της. Είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε μέσα στην κίνηση της πόλης, η τεχνολογία Dynaflex μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό του κινητήρα, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς από την πρώτη στιγμή.

Το νέο πετρέλαιο Shell V-Power Diesel περιέχει μοναδική τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων σχεδιασμένων να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου όπως βαλβίδες εισαγωγής και έγχυσης καυσίμου. Το νέο Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Έτσι σε συνδυασμό και με το GTL που περιέχει απολαμβάνετε την καλύτερη απόδοση και προστασία.

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E. δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε πάντα κορυφαία καύσιμα στην ελληνική αγορά. Από το 2002 που λανσάραμε για πρώτη φορά τη V-Power μέχρι και σήμερα είμαστε πάντα πρωτοπόροι και αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις καινοτόμες έρευνες της Shell για να προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για το αυτοκίνητό του».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell, ανέφερε: «Συνεργαστήκαμε στενά με την Shell για να φέρουμε στον Έλληνα οδηγό την καλύτερη τεχνολογία καυσίμων που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Τα διαφοροποιημένα μας καύσιμα Shell V-Power ενσωματώνουν πρόσθετα τελευταίας γενιάς που βοηθούν τον οδηγό να έχει καλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στον δρόμο του».