Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Αυτή την όπισθεν την πλήρωσαν… τρία αυτοκίνητα! Maserati, BMW και Audi ήταν τα θύματα μιας μανούβρας που πήγε ολότελα λάθος (Video)

Αυτή την όπισθεν την πλήρωσαν… τρία αυτοκίνητα! Maserati, BMW και Audi ήταν τα θύματα μιας μανούβρας που πήγε ολότελα λάθος

Το κλειστό κύκλωμα πάρκινγκ στην πόλη Χανγκτσόου της Κίνας έπιασε ένα ιδιαιτέρως άβολο περιστατικό που κατέληξε πάντως με την οδηγό να φεύγει λες και τίποτα δεν είχε συμβεί εντωμεταξύ.


Το λευκό σεντάν κάνει όπισθεν και χτυπά πρώτα την μπλε Maserati, έπειτα από την έξοδο της οδηγού από το αυτοκίνητο για να εκτιμήσει την κατάσταση και να προγραμματίσει τις μανούβρες.

Κάποια στιγμή καταφέρνει να βγάλει το αμάξι από τη θέση πάρκινγκ, έχοντας «φάει» τη Maserati ουκ ολίγες φορές. Μόνο που η όπισθεν συνεχίζει να μην πηγαίνει καλά, καθώς η μάχη με το τιμόνι εξελίσσεται σε οδύσσεια, και απεγνωσμένη επιταχύνει χτυπώντας και ένα παρκαρισμένο Audi τελικά.

Μόνο που το πράγμα δεν τελείωσε εδώ, αλίμονο. Επιστρέφει για άλλη μια φορά χτυπώντας το Audi και την BMW που είναι σταθμευμένη δίπλα, σε μια καραμπόλα βγαλμένη από τραπέζι μπιλιάρδου.

Έπειτα από όλα αυτά, φεύγει σαν να μην έγινε τίποτα. Την αναζητεί η αστυνομία, μαθαίνουμε από τα τοπικά μέσα…


πηγή