Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Ανάκληση Fiat 500X στην Ελλάδα

Ανάκληση 1.291 Fiat 500X στην Ελλάδα

Την ανάκληση 1.291 αυτοκινήτων Fiat 500X ανακοίνωσε η αρμόδια για τις ανακλήσεις οχημάτων,  Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας στη χώρα μας. Η ανάκληση αφορά τα  Fiat 500X με αριθμούς  πλαισίου από P315714 έως P700108.


Έτσι, λοιπόν, σε συνθήκες κατά τις οποίες δεν είναι δεμένες οι πίσω εξωτερικές ζώνες ασφαλείας ή το πίσω κάθισμα δεν είναι κατειλημμένο ή είναι κατειλημμένο από ένα παιδικό κάθισμα στερεωμένο μόνο στα στηρίγματα Isofix, σε περίπτωση σύγκρουσης που μπορεί να προκαλέσει την ενεργοποίηση των προεντατήρων των πίσω εξωτερικών ζωνών ασφαλείας, τα διακοσμητικά των κλειδαριών των πίσω καθισμάτων μπορεί να προκαλέσουν την απαγκίστρωση των κλειδαριών συγκράτησης του καθίσματος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί  κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα στη χώρα μας. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης ονομαστικής επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επεμβάσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.