Translate:

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Αναβολή για το πρώτο Σχολείο της χρονιάς λόγω των συνθηκών της πανδημίας

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL
CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Αναβολή για το πρώτο Σχολείο της χρονιάς λόγω των συνθηκών της πανδημίαςΜία μικρή αναβολή για το πρώτο Σχολείο της χρονιάς

Με λύπη, αλλά και νομοταγή σύνεση, σας ενημερώνουμε ότι το κουδούνι ΔΕΝ θα «χτυπήσει» για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά το Σάββατο 11 Απριλίου (11/04) λόγω των περιορισμών που έχει θέσει η Πολιτεία εξαιτίας της πανδημίας και το περιορισμό των εκδηλώσεων. Κατά συνέπεια, όλοι οι μαθητές μας του Απριλίου ανανέωσαν το ραντεβού με το παγκόσμιο Σχολείο για τη Κυριακή 30 Μαΐου. Με πιστή εφαρμογή σε όλους τους κανόνες ασφάλειας για τη δημόσια υγεία που ορίζει η Πολιτεία και με αίσθημα ευθύνης, τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά για το μήνα Μάιο με στόχο τη βελτίωση της οδηγικής εμπιστοσύνης των μαθητών μας συμπληρώνοντας το 20ο χρόνο συνεχούς λειτουργίας στην Ελλάδα.

Αποκλειστικός χορηγός του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, είναι για όγδοη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA. Οι εκπαιδευτές του Σχολείου, οδηγώντας τα Honda CBR1000R, την εμβληματικότερη των superbike μοτοσυκλετών, θα επιβλέπουν, θα διορθώνουν και θα απαντούν σε κάθε απορία σας γύρω από τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας.

Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα η «αναστάτωση που μας βρήκε για δεύτερη φορά» και να βρεθούμε ΟΛΟΙ μαζί στο επόμενο σχολείο μας τον Μάιο!

Οι εκδηλώσεις μας για το μήνα Μάιο είναι:

· Σάββατο & Κυριακή, 22-23 Μαΐου, στη όμορφη πίστα των Σερρών. Ρωτήστε μας για τις προνομιακές τιμές μεταφοράς της μοτοσυκλέτας σας.

· Κυριακή, 30 Μαΐου, CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. ΠΡΟΣΟΧΗ! Λίγες θέσεις.

Κρατήσεις στη σελίδα του Σχολείου. www.superbikeschool.gr
CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOLBe safe, Be clean

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά Continental που μας προμηθεύει το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. και το Motodirect.gr, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART & CRAFT «μας ράβει» με το Uride να μας εξοπλίζει. Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το 2wo.gr.

Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL-CSS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως το πιο ολοκληρωμένο σχολείο εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Το Σχολείο ξεκίνησε το 1976 στην Αμερική και λειτουργεί αδιάκοπα από τότε έχοντας μυήσει στην Τέχνη Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας αναβάτες σε περισσότερες από 52 χώρες. Τα τελευταία 45+ χρόνια ο Keith Code, ο ιδρυτής του CSS, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 280.000 αναβάτες παγκοσμίως και έχει αναδείξει δεκάδες παγκόσμιους/πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές. Στόχος του Σχολείου είναι να αναβαθμίσει τη γνώση και τη τεχνική σας με άμεσο αποτέλεσμα, μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στον τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Το Ελληνικό παράρτημα, που είναι το τέταρτο στον κόσμο, βρίσκεται στον 20ο χρόνο λειτουργίας του και από τα θρανία του έχουν περάσει με επιτυχία περισσότεροι από 8.100 Έλληνες μοτοσυκλετιστές καθώς και οι περισσότεροι πανελλήνιοι πρωταθλητές. Το Ελληνικό παράρτημα είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση σχολείων σε τέσσερις χώρες της ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία. Παράλληλα, έχει αναγνωρίσει διεθνώς 5 Έλληνες εκπαιδευτές και μία αλυτάρχη/υπεύθυνη κανόνων ασφαλείας ενώ σήμερα επανδρώνει με επιτυχία σχολεία στις Η.Π.Α., την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότιο Αφρική, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες και τα Η.Α.Ε.
CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL


Για περισσότερες πληροφορίες στο: www.superbikeschool.gr
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω posts:

Δημοφιλείς αναρτήσεις