Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

5η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: 179 αναφορές βλαβών και αξιοπιστίας από τους φίλους αναγνώστες! Diesel, βενζίνη, υβριδικά, turbo κ.ά.

5η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: 179 αναφορές βλαβών και αξιοπιστίας από τους φίλους αναγνώστες!
5η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ: 179 αναφορές βλαβών και αξιοπιστίας από τους φίλους αναγνώστες!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθεις για τις παθογένειες, τις κατασκευαστικές αστοχίες και τα προβλήματα αξιοπιστίας των αυτοκινήτων από τις αναφορές των ίδιων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Οι φίλοι αναγνώστες μας μιλούν και μας δίνουν με λεπτομέρεια στις περισσότερες περιπτώσεις πλήρη αναφορά σε σχέση με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου τους. Η κάθε αναφορά γίνεται ανώνυμα και το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο για να συμμετάσχετε και εσείς βρίσκεται στο παρακάτω LINK:


ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
http://goo.gl/forms/5zwtHkPIyl
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΒΩΝ / ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ:
https://goo.gl/0v4GNO5η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
5η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ


Αφιερώστε μας λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοινού τις αδυναμίες του αυτοκινήτου σας! Αν τα προβλήματα του δικού σας αυτοκινήτου εμφανίζονται αρκετά συχνά και σε άλλους αναγνώστες τότε...ίσως κάτι να τρέχει και βέβαια...καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε όλοι μας!

Αλήθεια τί συμβαίνει με τα μοντέλα και τους κατασκευαστές; Δεν μπορεί να είναι τα πάντα τέλεια....Είδατε και τί έκαναν εκεί στο Volkswagen Group. Μας πούλησαν δήθεν οικολογικά πετρελαιοκίνητα αμάξια και στην πραγματικότητα αυτά είχαν μέχρι και 40% περισσότερους ρύπους από τις μετρήσεις κι αυτό χάρη σε ένα ειδικό λογισμικό που υπάρχει στον εγκέφαλο των αυτοκινήτων (Διαβάστε εδώ άρθρα για το σκάνδαλο VOLKSWAGEN). 
Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν,  μεταξύ μας κοινά σημεία, κοινά προβλήματα στο αμάξι μας και πέρα από το να μάθουμε να ζούμε με αυτά ας μοιραστούμε τα προβλήματά μας μήπως και βγάλουμε μια άκρη....