Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

«Κράξιμο» Λάουντα στον Χάμιλτον

«Κράξιμο» Λάουντα στον Χάμιλτον
«Κράξιμο» Λάουντα στον Χάμιλτον
«Ο Λιούις τα υπολόγισε λάθος, απαράδεκτο για την ομάδα αυτό που έγινε»
Έξαλλος με το Λιούις Χάμιλτον ήταν ο Νίκι Λάουντα. Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes έριξε το φταίξιμο για τη σύγκρουση των δύο μονοθεσίων της ομάδας στο Βρετανό κι όχι στο Νίκο Ρόσμπεργκ.


«Είναι απλό για μένα: ο Λιούις τα υπολόγισε λάθος και τον κατηγορώ περισσότερο από ό,τι τον Νίκο. Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο για την ομάδα. Ο Λιούις ήταν υπερβολικά επιθετικός στην προσπάθειά του να προσπεράσει και δεν ήταν υποχρεωμένος ο Νίκο να του δώσει χώρο. Αυτός ήταν μπροστά. Είναι μια καταστροφή για την ομάδα μας, που δεν χρειαζόταν να συμβεί. Θα πρέπει να μου δώσουν εξηγήσεις», τόνισε ο θρυλικός πιλότος.

Λιγότερο σκληρός ήταν το αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ, που απέφυγε να πάρει σαφή θέση πριν εξετάσει καλά τις συνθήκες του ατυχήματος. «Έχουμε μιλήσει και με τους δύο πιλότους και δεν είναι ξεκάθαρο το πράγμα. Δεν φταίει κάποιος 100% και ο άλλος καθόλου, γι’ αυτό και δεν θέλω να επιρρίψω ευθύνες. Είναι μια άσχημη κατάσταση για την ομάδα καθώς χάσαμε 43 βαθμούς μετά από πολύ σκληρή δουλειά για δύο εβδομάδες. Ξέρουμε όμως πως κάτι τέτοιο είναι μερικές φορές πιθανό σε έναν αγώνα. Οι αγωνοδίκες θα αποφασίσουν. Κατά τη δική μου γνώμη δεν φέρει ένας εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Το θέμα είναι πως χάσαμε ένα πιθανό 1-2 και πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr