Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Kινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών - Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός που εμβόλισε περιπολικά και πήγαινε ανάποδα στην Εθνική

Kινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών - Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός που εμβόλισε περιπολικά και πήγαινε ανάποδα στην Εθνική
Kινηματογραφική καταδίωξη με ένα νεκρό σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας Δύο περιπολικά, με τη βοήθεια ενός φορτηγού, προσπάθησαν να ...
σταματήσουν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που κινoύνταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Aθήνα.
Το αυτοκίνητο καταγγέλθηκε από διερχόμενους οδηγούς αρχικά στην περιοχή της Μαυρομαντήλας ότι κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση την Αθήνα, κόντρα στην κυκλοφορία.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν αστραπιαία. Προσπάθησε να σταματήσει την τρελή κούρσα στα διόδια της Αγίας Τριάδας αλλά δεν τα κατάφερε. Ο οδηγός δεν υπακούε στα σήματα της τροχαίας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη, και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγό.

Στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας ο οδηγός, αντί να σταματήσει στις μπάρες, εμβόλισε τα περιπολικά και το φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, και να τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.
πηγή: lamiareport.gr