Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με την ονομασία ‘’ Ασφαλής Θρία ‘’ την 31 Οκτωβρίου

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια με την ονομασία ‘’ Ασφαλής Θρία ‘’ την 31 Οκτωβρίου 

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός My Grand Road (MGR) σε συνεργασία με την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου (ΚΕΔΑ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την οδική...
ασφάλεια με την ονομασία ‘’ Ασφαλής Θρία ‘’ την 31 Οκτωβρίου 2018 . Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου σε μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου (ΚΔΑΠ) αλλά και στους συνοδευόμενους γονείς τους με κύριο θέμα την Ασφαλή Οδήγηση και την χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.  Σε κάθε συμμετέχων θα δίνεται το εκπαιδευτικό βιβλίο-παραμύθι ‘’ #Λέα_Λεοπούλου, η Ηρωίδα που σώζει ’’. 
 Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει επίσκεψη σε έκθεση αγωνιστικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου, όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να μπει μέσα στο όχημα, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό οδικής ασφάλειας κάθε αγωνιστικού οχήματος , τον ειδικό εξοπλισμό που φορά κάθε οδηγός αγώνων και να ενημερωθεί από τους επαγγελματίες οδηγούς για την σωστή χρήση του αγωνιστικού. 
Στόχος είναι κάθε παιδί και γονιός είναι να ενημερωθούν για το μείζον ζήτημα της οδικής ασφάλειας, να ενημερωθούν για τα οδικά τροχαία ατυχήματα και να μάθουν με ποιους τρόπους Μπορούμε Όλοι Μαζί να μειώσουμε τους Θανάτους στον δρόμο. Αποκλειστικός χορηγός προκειμένου να υλοποιηθεί η εκδήλωση ‘’ Ασφαλής Θρία’’ είναι η εταιρεία DIMI gas oil Ασπρόπυργος .


* Θρία είναι η παλαιά ονομασία του Ασπροπύργου

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CF%81%CE%AF%CE%B1