Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Το AsfaleiaAutokinitou.gr σε νέα συνεργασία με την HellasDirect - Διαγωνισμός με δώρο 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Το AsfaleiaAutokinitou.gr σε νέα συνεργασία με την HellasDirect - Διαγωνισμός με δώρο 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου
Το AsfaleiaAutokinitou.gr, το κορυφαίο συμβουλευτικό site σχετικά με την ασφάλιση ...
οχημάτων, ανοίγει δίαυλο συνεργασίας με την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία HellasDirect, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο ασφάλισης οχημάτων από το 2012 και δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.
Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook Ασφάλεια Αυτοκινήτου, προσφέρει σε πέντε (5) τυχερούς νικητές δωρεάν ασφάλεια αυτοκινήτου για 6 μήνες μέσω του προγράμματος EssentialCovers.
ToEssentialCovers,ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην αγορά, προσφέρει 7 βασικές καλύψεις με την αξιοπιστία της HellasDirect, για να έχουν όλοι οι οδηγοί το κεφάλι τους «ήσυχο».Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει από ασφάλεια για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες προς τρίτους, μέχρι κάλυψη σε περίπτωση σύγκρουσης με ανασφάλιστο όχημα και παροχή ειδικής γραμμής άμεσης βοήθειας 24 ώρες τη μέρα – 7 μέρες την εβδομάδα. Ακόμα παρέχεται οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης, καθώς και επισκευή ή αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σε περίπτωση θραύσης. Το EssentialCovers, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει νομική κάλυψη και οικονομική βοήθεια σε περίπτωση σωματικής βλάβης του οδηγού.
Αν θες να είσαι εσύ ένας από τους πέντε τυχερούς, που θα κερδίσουν την 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από την HellasDirect, μην χάνεις άλλο χρόνο, πάρε μέρος στον διαγωνισμό στο https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/254653795222937/?type=3&theater .