Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ TAXIS & ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΚΤΕΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ TAXIS
&
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΑ ΚΤΕΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Εκτός λειτουργίας το taxis….ταλαιπωρία πολιτών & επιχειρήσεων για ακόμα μια φορά…

Αυτή η άσκοπη ταλαιπωρία καθώς και η οικονομική επιβάρυνση για πολίτες και επιχειρήσεις πρέπει επιτέλους να λάβει οριστικό τέλος.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.gsis.gr με ημερομηνία 12 Οκτωβρίου 2018, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες από Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στις 08:00 έως και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 24:00 καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.
Κατά την διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συνεπώς δεν θα μπορούν να εκδοθούν ηλεκτρονικά παράβολα εκπροθέσμων ελέγχων ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διεκπεραίωση εκπροθέσμων ελέγχων και συνεπώς και η λειτουργία των επιχειρήσεων ΚΤΕΟ.
Σύσταση προς οδηγούς
Σε αυτά τα πλαίσια, συστήνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους οδηγούς που προγραμματίζουν να επισκεφτούν ΚΤΕΟ το προσεχές Σάββατο 20/10/2018.

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]
Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο Σ      Σ Υ Ν Δ Ε Σ ΜΟ Σ       Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν        Κ Τ Ε Ο