Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Alfa Romeo Stelvio Super με το νέο Performance Pack

Alfa Romeo Stelvio Super με το νέο Performance Pack
Πρόκειται για Stelvio που είναι εξοπλισμένα με κινητήρα 2.0 Turbo, σε εκδόσεις 200 και 280 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης Q4. Ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος ...
και φτιαγμένος εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο και ανθρακόνημα. Περιλαμβάνει το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα ενεργοποίησης βαλβίδων MultiAir, το σύστημα 2-in-1" υπερτροφοδοσίας και το σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης 200 bar, το οποίο εξασφαλίζει ακαριαία απόκριση σε όλο το φάσμα στροφών και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

H Stelvio με τον βενζινοκινητήρα 2.0 280 HP Turbo είναι το κορυφαίο μοντέλο της κατηγορίας σε επίπεδο επιτάχυνσης, φτάνοντας από το 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5.7 δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα τα 230 χλμ./ώρα. Δίπλα της θα βρίσκεται, ένα ακόμα αυτοκίνητο με τον ίδιο κινητήρα, σε έκδοση 200 ίππων με μέγιστη ροπή 330 Nm στις 1,750 rpm, μέγιστη ταχύτητα 215 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από το 0 στα 100 σε 7.2 δευτερόλεπτα.


Δύο νέα σημαντικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων είναι το καινούργιο δερμάτινο ταμπλό και τα καινούργια πάνελ στις πόρτες, αλλά και το Performance Pack, που περιλαμβάνει το Alfa Active Suspension (διατίθεται επίσης χωριστά, σαν πρόσθετος εξοπλισμός.

Τα αυτοκίνητα έχουν εμπλουτιστεί από δύο πακέτα που υπογραμμίζουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα των Alfa Romeo SUV, αποπνέοντας εξίσου σπορ αλλά και πολυτελή αισθητική. Η Mopar, Official Service Partner της Alfa Romeo για το σέρβις, τα εφεδρικά εξαρτήματα, τα γνήσια αξεσουάρ, τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση πελατών, έχει ετοιμάσει ειδικά αξεσουάρ για τα συγκεκριμένα οχήματα, που περιλαμβάνουν μαύρους ματ τροχούς 20 ιντσών.