Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Fiat 500X S-Design

Fiat 500X S-Design
Fiat 500X S-Design
Το Fiat 500X στην έκδοση S-Design αποτελεί έναν επιτυχημένο συνδυασμό της σπορ αισθητικής σε ένα αυτοκίνητο πόλης, με στυλ και γοητεία που κερδίζουν τον καθένα...
από την πρώτη ματιά. Είναι σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του νεανικού, ανήσυχου κοινού μιας σύγχρονης πόλης.

Το S-Design Cross, διαθέτει τον υψηλής απόδοσης MultiAir βενζινοκινητήρα 1.4 170 ίππων ενώ φέρει αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Το ματ χρώμα του περιέχει αποκλειστικές λεπτομέρειες στον στιλβωμένο χάλυβα Myron finish, που περιλαμβάνει τα πλαϊνά προστατευτικά, τα χερούλια στις πόρτες, τη μπροστινή αεροτομή, το σκελετό των προβολέων, τη λαβή του χώρου αποσκευών και τα καλύμματα των καθρεπτών. Προσφέρει επίσης σκούρα πίσω παράθυρα.

Οι ζάντες του οχήματος που βρίσκεται στο stand είναι 18'' και φέρουν ένα χαρακτηριστικό φινίρισμα δύο αποχρώσεων. Τέλος, οι προβολείς Xenon, επίσης από στιλβωμένο χάλυβα, δίνουν στο 500X ένα δυναμικό και ξεχωριστό «προφίλ», αναγνωρίσιμο με μια ματιά. Αυτές οι σκούρες λεπτομέρειες επαναλαμβάνονται και στο στυλ του εσωτερικού, για παράδειγμα στην επένδυση του ταμπλό, στα πλαϊνά του κεντρικού tunnel και στην επένδυση που έχουν οι πόρτες. Τα καθίσματα έχουν σπορ ύφασμα, με κεντημένο το λογότυπο στο χρώμα του χαλκού. Με το S-Design, η αλάνθαστη κομψότητα του 500Χ εμπλουτίζεται με μια πινελιά μοντέρνου στυλ και σπορ ταυτότητας.