Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

1st Women Only Flat Track Event

1st Women Only Flat Track Event

Άλλη μία πρωτότυπη διοργάνωση από την ANDELI MOTOTOURING ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!


Το 1ο Flat Track event αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες έλαβε χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Riding School στο Πολυδένδρι.

18 γυναίκες, οδηγώντας τις ειδικά διαμορφωμένες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των 125cc που παρείχε η σχολή, εκπαιδεύτηκαν. αγωνίστηκαν, έπεσαν, γέλασαν, μα πάνω απ’ όλα διασκέδασαν!
Η «διδασκαλία» περιελάμβανε θεωρητικό μάθημα από τον Θανάση Χούντρα και μετά πρακτική εκπαίδευση, στην οποία δοκίμασαν για πρώτη φορά (οι περισσότερες) την εμπειρία να οδηγήσουν στο χώμα ελεγχόμενα και κυρίως με ασφάλεια.
Η συγκρατημένη αισιοδοξία των κοριτσιών, γρήγορα έδωσε τη θέση της στην αυτοπεποίθηση και όλα τα κορίτσια έφυγαν χαρούμενα, έχοντας αποκτήσει χρήσιμες γνώσεις και φυσικά ανυπομονώντας για το επόμενο FLAT TRACK EVENT!
Με ανθρώπους που πιστεύουν πως η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει φύλο, έχοντας θέσει ως στόχο να μυήσει ακόμα περισσότερες Ελληνίδες στον κόσμο της οδήγησης, για άλλη μία φορά η ANDELI MOTOTOURING έδωσε τη δυνατότητα σε αυτές τις γυναίκες να ζήσουν μία αξέχαστη και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική εμπειρία και απέδειξε πως μπορεί να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία την απόλυτη διασκέδαση με τη σωστή εκπαίδευση και κυρίως την ασφάλεια!