Προσαρμοσμένη αναζήτηση
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Συμπληρώστε και σεις το ερωτηματολόγιο αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας πατώντας εδώ>>

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti
Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

Εξοπλισμένη με turbo βενζινοκινητήρα 280 ίππων, αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης Q4, η Giulia Veloce Ti είναι η τέλεια ενσάρκωση της τεχνικής και αυτοκινητιστικής υπεροχής της γκάμας Giulia.


Ο χαρακτηρισμός "Ti" συμβολίζει το Turismo Internazionale και χρησιμοποιείται πάντα για τις πιο πλούσια εξοπλισμένες, υπερσύγχρονες, "ακραίες" θα λέγαμε, εκδόσεις. Η Giulia Ti παρουσιάζεται σε χρώμα Racing Red. Αποτελεί την πιο ξεχωριστή έκδοση της γκάμας, συνδυάζοντας επιτυχημένα τη σπορ «γεύση» της Giulia Veloce με ελκυστικό στυλ, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μια κοντινή «συγγενής» της Quadrifoglio, με την οποία μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό.

Η μαύρη οροφή, το ταμπλό που είναι ντυμένο με δέρμα και λεπτομέρειες ανθρακονήματος και τα δερμάτινα Alcantara καθίσματα με μαύρες ραφές, τραβούν αμέσως τα βλέμματα, μαζί με τις λεπτομέρειες που σχεδιάστηκαν από τη Mopar, όπως το λογότυπο Alfa Romeo, το "V" στο μπροστινό μέρος και τα καλύμματα των καθρεπτών. Οι πλαϊνές ποδιές, επίσης με λεπτομέρειες ανθρακονήματος, καθώς και η πίσω αεροτομή είναι απόλυτα χαρακτηριστικά στοιχεία μιας Quadrifoglio έκδοσης.Οι ζάντες αλουμινίου 19'' με 5 ακτίνες, είναι άλλο ένα πραγματικό χαρακτηριστικό αγωνιστικού στυλ, ενώ οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων ξεχωρίζουν μέσα από τις ακτίνες της ζάντας.

Ο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου επιβεβαιώνεται από την πολύ έντονη προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια και την εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος. Ολοκληρώνεται από το σύστημα infotainment, AlfaTM Connect 3D το 8.8" 3D σύστημα πλοήγησης με DAB, το Active Cruise Control, τα φιμέ παράθυρα και το premium ηχοσύστημα της Harman Kardon.